Φωτογραφία τοπίου

Re: Landscape Photography

Αυτη Χρηστο ειναι αδυναμη πιστευω,εχεις δειξει καλυτερα πραματα.Αν ειχες αλλο φωτισμο και συννεφα στον ουρανο θα ηταν πιο ενδιαφερουσα,τωρα υστερει σαν εικονα.

Έχεις απόλυτο δίκιο Γιάννη.
Και εμένα δεν μου άρεσε, περισσότερο την έβαλα σαν "στιγμιότυπο".
Την τράβηξα και πολύ βιαστικά -ούτε καν φίλτρο δεν έβαλα- γιατί είχε περάσει η ώρα και είχαμε δρόμο μπροστά μας!

Ωραίο θέμα, νομίζω δεν βοηθάει η ώρα, έντονο φως ηλίου, εγώ θα προσπαθούσα να μην κόψω τον βράχο αριστερά, προσωπική γνώμη..!

Ωραια και αυτη,μ'αρεσει που τα θεματα σου χαρακτηριζονται απο μια διακριτικη ομορφια και ματια,ομορφες εικονες απο τοπια χωρις υπερβολες.

Για τη συγκεκριμενη εχω να πω πως περναει με ομορφο τροπο το συναισθημα του να βρισκεσαι σε αυτο το ηρεμο τοπιο εξω στη φυση.

Σε ευχαριστώ πολύ Γιάννη! :)

Θα με πιστέψεις αν σου πω ότι αυτό το ταπεινό καλυβάκι, το ζήλεψα?

Θα σε πιστεψω...

Το ανθρωπινο μυαλο εχει αναγκη την απλοτητα και την ηρεμια,κοντα στη φυση.Η ζωη εχει γινει πολυπλοκη,και εγω αναζητω αναλογες φασεις συχνα.

Θα σε πιστεψω...

Το ανθρωπινο μυαλο εχει αναγκη την απλοτητα και την ηρεμια,κοντα στη φυση.Η ζωη εχει γινει πολυπλοκη,και εγω αναζητω αναλογες φασεις συχνα.

Στο μυαλό μου είσαι φίλε...

Ωραίο θέμα, νομίζω δεν βοηθάει η ώρα, έντονο φως ηλίου, εγώ θα προσπαθούσα να μην κόψω τον βράχο αριστερά, προσωπική γνώμη..!

Ευχαριστώ για την κριτική.
Από τη συγκεκριμένη γωνία λήψης ήμουν ήδη στα όρια του ευρυγώνιου της μηχανής και για να μην κόψω τον αριστερό βράχο θα έπρεπε να κόψω το δεξιό. Πράγμα το οποίο δεν ήθελα, γιατί ήθελα να φαίνεται και ο δεξιός βράχος που μοιάζει να ξεπροβάλλει σαν κεφάλι ζώου (... λιονταριού ίσως).

Παραθέτω μία παρόμοια από άλλη γωνία λήψης και με άλλο χρωματικό ύφος (στην οποία φαίνεται ... ο κομμένος βράχος).

Καλησπέρα,

7439369518_304797f68d_c.jpg

Last edited:

Ίσως να "έπαιζα" και με λίγο κροπ για να μην ψάχνω τόσο τον ψαρά. Πολύ καλή πάντως...

Ευχαριστώ πολύ per...την χαλάει λες το πλαίσιο ε; Δεν ξέρω γιατι ενα μικρό πάντα το βάζω!!

Δημήτρη σε ευχαριστώ πολύ...ναι απο αριστερά λίγο σίγουρα μπορούσα...

Μιχάλη δεν έβγαλα γιαυτο δεν σε ρχω πάρει να σου πω...σήμερα εβγαλα μια αλλά στο ποδι και εφυγα...θα ξαναπάω....είναι καλός ο sam φίλε!!

The romantic fisherman by dimiko, on Flickr

Κρατα τον, κρατα τον μεχρι το αλλο σαββατοκυριακο, την αλλη Δευτερα 30 του μηνα παω Χιο, αμα ειναι να βγαζεις τετοιες φωτο και χρωματα..ειναι σαν να τα βγαζω εγω :))

Παντως Δημητρη δεν ξεχωριζει τοσο οτι ειναι fisheye στην παραπανω. Στο flickr, στην μεγεθυνση ειναι απιθανη!
Και ποτε δεν πιστευα οτι θα μπορουσε να αποδωσει χρωμα τοσο καλα. Μπραβο, θα το προσπαθησω και γω τωρα που εχω καποιο δειγμα.

Παντως Δημητρη δεν ξεχωριζει τοσο οτι ειναι fisheye στην παραπανω

χαχαχα οσοι την εχουν δει αυτο μου εχουν πει...ενα εκατοστό να έκανα πανω κάτω άλλαζε τελείως η φωτογραφία....με άλλον πάντως δεν θα είχα αυτο το ευρος της φωτογραφίας..να φανταστείς είναι σχεδόν 2 μέτρα απο το νερό!! Σου βάζω και το επόμενο κλικ λίγη ώρα αργότερα...μου αρέσει και η αντανάκλαση του ψαρά στο νερό....εκείνη τη μέρα ήταν οοοολοι οι φωτογράφοι της Αθηνας με γαμπρούς και νύφες...ρε τα γατάκιααα..χαχαχαχα......
Τα χρώματα βέβαια είναι ανεβασμένα λίγο δεν είναι απο τη μηχανή...! ;-)
Θα σε πάρω τηλ Μιχάλη..ευχαριστώ!

the romantic fisherman 2 by dimiko, on Flickr