Φωτογραφία τοπίου

Re: Landscape Photography

Πραγματικά αισθάνεται κανείς το μέρος ......όμορφη φωτογραφία .
Κρουμλοφ ....Τσεχία ....... Στα υπόψιν ........μπράβο σου chrisssb μας πηγές εκεί ...

asset.php
Καλησπέρα δεν ξέρω εαν πρέπει να μπει εδώ ..... δεν ξέρω γενικά εαν πρέπει να μπει ..... είναι μια πρώτη προσπάθεια ... υπάρχουν και άλλες... το ακούω σαν απειλή ....
Ας κανω εγω το πρωτο σχολιο..Η συλληψη του καδρου ειναι ωραια,αλλα τεχνικα νομιζω εχεις καποια θεματακια.
Κατ'αρχην ειναι ανεστιαστη η φωτο,και ελαφρως κουνημενη.Δευτερον,ειναι καμμενος ο ουρανος,και τελος νομιζω οτι το καδρο θα επρεπε να ειναι πιο "σφικτο" δεξια..Φιλικα,συνεχισε να βγαζεις!

Καταρχήν ευχαριστω .....για αυτο την έβαλα για να διορθώσουν τα λάθη ,βέβαια στο υπολογιστή μου σαν να φαίνεται καλύτερη ....θα σου πω ότι δεν έχει περάσει απο φωτό μαγαζο .....

Καταρχήν ευχαριστω .....για αυτο την έβαλα για να διορθώσουν τα λάθη ,βέβαια στο υπολογιστή μου σαν να φαίνεται καλύτερη ....θα σου πω ότι δεν έχει περάσει απο φωτό μαγαζο .....
Ω,παρακαλω,δεν ειμαι καλυτερος φωτογραφος απο εσενα φιλτατε..Αν την τραβηξες ασπρομαυρη,μην το κανεις,ειναι πολυ προτιμοτερο να τη μετατρεπεις σε ασπρομαυρη μεσω επεξεργασιας..Σιγουρα θα σου πουν και οι πιο εμπειροι.

Untitled by racer93, on Flickr

Και μια που θεωρώ ότι δεν την πέτυχα και τόσο αλλά την ανεβάζω for the history..

Πολύ καλές και οι 3! Μπορείς να δώσεις τεχνικές λεπτομέρειες για την πρώτη? Κυρίως ο χρόνος έκθεσης με ενδιαφέρει γιατί αν είναι με 35άρη δύσκολα να είναι πάνω από 20 sec...

@bill3319 Η φωτο είναι περισσότερο εστιασμένη στα βράχια ενώ το θέμα έτσι οπως είναι το κάδρο είναι το σπιτι. Αρα θα συμφωνήσω με το πρώτο σχόλιο του Νικου. Το b/w τοπιο είναι δυσκολο γιατί χρειάζονται είτε φορμες είτε τόνοι ώστε να έχει ενδιαφέρον IMHO. Στην δικιά σου το κάδρο δεν έχει κάτι τέτοιο εκτός αν υπάρχει κάτι δεξιά που δεν φαίνεται.
Προσωπικές απόψεις εννοειται
@racer συμφωνω με τον Alex ακόμα και σαν πειραμα είναι ΠΟΛΥ ενδιαφέρουσα

Χαίρομαι που σας άρεσε. :)

Για την 1η που ρωτάς pap: D700/50mm f1.8G/ISO1600/f2.5/10sec. Ο ουρανός εκείνη την ημέρα ήταν πεντακάθαρος, με γυμνό μάτι το βλέπαμε το Milky.. Δυστυχώς τις υπόλοιπες ημέρες δεν ήταν έτσι :(

Emilot, πολυ ομορφη η φωτογραφία σου! Μου αρεσει το φως και η προοπτικη της ιδιαιτερα, μπράβο!

Να προσθεσω και εγω μια απο τον άρδα κοντά στις Καστανιες Εβρου

Ardas by fokionas, on Flickr

Σας ευχαριστω για τα καλα σας λόγια, χαίρομαι που σας άρεσε!

Εκτός απ όλα τα άλλα, επέλεξες και τον ιδανικό χρόνο έκθεσης! Μπράβο!