Φωτογραφία τοπίου

Re: Landscape Photography

λιμνη Βεγοριτιδα

0006.jpg

Εντυπωσιακο το τοπιο, ακομα πιο εντυπωσιακο το αιφον... (τουλαχιστον στο μεγεθος της οθονης)...!!!!

Ειπαμε να τηρουμε τον κανονα των τριτων, αλλα εσυ Βασιλη πηρες μοιρογνωμονιο...:grinning-smiley-043

Ενδιαφερουσα και σαν συνθεση και σαν χρωμα αλλα κατι επρεπε να κανεις με τη βαρκα κατω αριστερα, εχει ωραια χρωματα και σχημα και θα μπορουσε να εχει περισσοτερη βαρυτητα στην ολη εικονα (ή να μην ηταν καθολου σε αυτην)...

Ευχαριστώ παιδιά!
Ήταν πραγματικά υπέροχο πρωινό χθες. Εκανα και μια ωραία διαδρομή δίπλα στο ποτάμι περνώντας απο κάθε γέφυρα στην άλλη πλευρά, και χάζευα και τον κόσμο που είχε ξεχυθεί στα πάρκα για βόλτα. Το αηφόνι σε καλό φώς, την κάνει την δουλειά του. Ειδικά αυτό το πανόραμα του, μου αρέσει αρκετά!

Ειπαμε να τηρουμε τον κανονα των τριτων, αλλα εσυ Βασιλη πηρες μοιρογνωμονιο...:grinning-smiley-043

Ενδιαφερουσα και σαν συνθεση και σαν χρωμα αλλα κατι επρεπε να κανεις με τη βαρκα κατω αριστερα, εχει ωραια χρωματα και σχημα και θα μπορουσε να εχει περισσοτερη βαρυτητα στην ολη εικονα (ή να μην ηταν καθολου σε αυτην)...

Η αλήθεια είναι ότι κυρίως λόγω χρώματος την ήθελα στο κάδρο αλλά τελικά παλεύοντας με τα σκοινιά την έχασα από το κάδρο μου.

δεν ξέρω αν σωστά να την έβαλα εδώ..... είναι χθεσινή, τι όμορφα οταν εχει μποφοράκια...!

the beautiful face of nature... by dimiko, on Flickr

Ζηλεψα και εγω τον Δημητρη...

Ειδα το σκηνικο, τραβηξα χειροφρενο, και εριξα μια στον γαμο του καραγκιοζη....

Δεσμευομαι ομως οτι θα επανελθω με ανταξια της παραπανω.

DSC_1597_01 by ntinos5, on Flickr

Γιατί, τί έχει αυτή? Πολύ ωραία την βρίσκω! Σωστή έκθεση, έγραψε ωραία το νερό με το κύμα. Στο κάδρο ίσως έκοβα ελάχιστα (αλλά πραγματικά ελάχιστα) απο τα αριστερά και απο πάνω για να σφίξει λίγο.

^ Λακωνιας προφανως....

Και αυτη επισης.
Γερακας Λακωνιας. Ενα απιθανο χωριουδακι. Και ομως, ειναι πανω στην θαλασσα...

DSC_1901 2 by ntinos5, on Flickr

Τωρα..., κατι τετοια μονο ο Ντινος τα φτιαχνει.... μας βαζει μια νυχτερινη, τιγκα στο χρωμα, σε σημειο που και τα χαλικια να ειχαν φωνη θα διαμαρτυροταν και μας βαζει και καποιες μεσημεριανες (και μαλιστα τοπια), χωρις κοντραστ και χωρις χρωμα... :singer:

:flipout::grinning-smiley-043

Αυτη με τα κυματα καλη ειναι, αλλα οπως ειπε και ο Αλεξ, θελει λιγο... καδραρισμα...!!!!

Τωρα..., κατι τετοια μονο ο Ντινος τα φτιαχνει.... μας βαζει μια νυχτερινη, τιγκα στο χρωμα, σε σημειο που και τα χαλικια να ειχαν φωνη θα διαμαρτυροταν και μας βαζει και καποιες μεσημεριανες (και μαλιστα τοπια), χωρις κοντραστ και χωρις χρωμα... :singer:

:flipout::grinning-smiley-043

Αυτη με τα κυματα καλη ειναι, αλλα οπως ειπε και ο Αλεξ, θελει λιγο... καδραρισμα...!!!!

To μονιτορ σου και μια λιρα... :p

Σημερα βρηκα λιγο ελευθερο χρονο, και ειπα να ασχοληθω λιγο με επεξεργασια. Δεν εχω ιδεα. Το προσπαθω απο μονος μου.
Το εγραψα και στα τραίνα για τον βιασμο στην επεξεργασια, δεν μπορει που θα παει, κατι θα μαθω -bye-