Φωτογραφία τοπίου

Απάντηση: Landscape Photography

Παρα πολυ καλη, μπραβο!
Κοσμο ειχε πανω?

Re: Απάντηση: Landscape Photography

485559_4260919820318_1608674885_n.jpg

Ερημος

Παρα πολυ καλη, μπραβο!
Κοσμο ειχε πανω?

Ευχαριστώ πολύ!
Δεν είχε πολύ κόσμο επειδή έχει ακόμα χιόνια ψηλά. Εγώ έκανα την διαδρομή Λιτόχωρο-Πριόνια. Θα ανεβάσω κιάλλες τις επόμενες μέρες...

Re: Landscape Photography

Πολυ ομορφη Χρηστο!!
Φαντασικο μερος,εχω να παω χρονια αλλα ελπιζω να ξαναπαω συντομα

@smrodrigo, πάλι εκπληκτικές, μ' αρέσει πολύ η ματιά σου.

Απάντηση: Landscape Photography

Το ....ατύχημα, έτσι; Θα μεταφέρω τα συγχαρητήρια στον ...μικρό μου!

Οι φωτογραφίες βγήκαν βιαστικά, επιστρέφοντας από μια όμορφη Κυριακή στη Χαλκιδική (δεν μπορούσα να αντισταθώ σε τέτοιο φως και τόσο βαρύ ουρανό!), και τελειώνοντας,αντί να ανοίγω ξανά τη τσάντα, έδωσα τη μηχανή στον μικρότερο γιο μου στο πίσω κάθισμα να την κρατάει. Ε ο σπόρος φαίνεται την άνοιξε, βρήκε τη μηχανή σε πρόγραμμα Α, τερμάτισε όπως βλέπω στο exif τον περιστροφικό διακόπτη ανεβάζοντας διάφραγμα 22 και ...τράβηξε την παραπάνω δίχως να τον καταλάβω. Μου άρεσε πολύ όμως το εφέ όταν την πέρασα στον υπολογιστή! Άρα μάλλον δεν έτυχε... πέτυχε.

Για την ιστορία, οι παραπάνω είναι με το νέο μου απόκτημα τον (παλιό) Sigma EX 20-40/2.8 (ούτε στη Σίγμα δεν θα τον θυμούνται). Μα πού πάω και τους ξετρυπώνω ήθελα να 'ξερα...

Παρα πολυ καλες !!
Θα συμφωνησω με τον Χρηστο για την abstract και η δευτερη εχει πολυ ομορφη οπτικη!

Το ....ατύχημα, έτσι; Θα μεταφέρω τα συγχαρητήρια στον ...μικρό μου!

Οι φωτογραφίες βγήκαν βιαστικά, επιστρέφοντας από μια όμορφη Κυριακή στη Χαλκιδική (δεν μπορούσα να αντισταθώ σε τέτοιο φως και τόσο βαρύ ουρανό!), και τελειώνοντας,αντί να ανοίγω ξανά τη τσάντα, έδωσα τη μηχανή στον μικρότερο γιο μου στο πίσω κάθισμα να την κρατάει. Ε ο σπόρος φαίνεται την άνοιξε, βρήκε τη μηχανή σε πρόγραμμα Α, τερμάτισε όπως βλέπω στο exif τον περιστροφικό διακόπτη ανεβάζοντας διάφραγμα 22 και ...τράβηξε την παραπάνω δίχως να τον καταλάβω. Μου άρεσε πολύ όμως το εφέ όταν την πέρασα στον υπολογιστή! Άρα μάλλον δεν έτυχε... πέτυχε.

Για την ιστορία, οι παραπάνω είναι με το νέο μου απόκτημα τον (παλιό) Sigma EX 20-40/2.8 (ούτε στη Σίγμα δεν θα τον θυμούνται). Μα πού πάω και τους ξετρυπώνω ήθελα να 'ξερα...

Μάγκα μου σου έχω νέα:
Το καινούριο μοντέλο (ο μικρός) βγήκε πολύ αναβαθμισμένο σε σχέση με το παλιό (εσένα).
Ως εκ τούτου, σου πρέπουν συγχαρητήρια! :grinning-smiley-043