Φωτογραφία τοπίου

Re: Landscape Photography

να και μια απο το σκ που περασα στον Αγιο Ιωαννη στο πηλιο

Attachments

• Άγιος  Ιωάννης πήλ&#9.jpg
    Άγιος Ιωάννης πήλ&#9.jpg
    153.3 KB · Views: 267
Re: Απάντηση: Re: Landscape Photography

Σου έχει λέιψει ο ήλιος εσένα παλληκάρι μ' είναι σαφές.....:bawling:
Χρειάζεσαι "ελλαδισμό" επειγόντως!!:flipout::flipout:

Ναι, καλα... το δοκιμασα και αυτο... 3 μερες ειμαι εδω και καθε βραδυ... βρεχει (με jpg και WB cloudy βγαζω, ειμαι περιεργος να δω τι χρωματα θα παρω απο τη νικον)!!!! Τουλαχιστον εχει λιακαδα την ημερα και καθαρη θαλασσα... :Banane0:

1016932_10151463999752511_523965537_n.jpg

cave_man Τέλεια! Για κάποιο λόγο προτιμώ τελευταία τα μη ηλιόλουστα τοπία!

paulmarinis πολύ καλή! Το μόνο που ίσως να ήθελα είναι να έβλεπα καθαρά τη μεταλική κατασκευή και στα πίσω κάγκελα!

Μια πρόσφατη απο το πολυφωτογραφημένο ναυάγιο στο Γύθειο...

Μια χτεσινή...
[A]

Το τοπιο σηκωνει.... ρεπεραζ (κατα Βλασση ορολογια)... κοινως περνας σε διαφορες ωρες της ημερας και διαφορες μερες και δοκιμαζεις ταχυτητες, mm, ουρανους, αλλα κυριως... φυσικο φωτισμο...

Τάσο όντως είναι πολύ καθαρά και παρθένα νερά,παραλία Αγίου Γεωργίου στην Αγία Γαλήνη,νότιο Ρέθυμνο.
Ηλία καταλαβαίνω απόλυτα τι λές..Η πρόσβαση εκεί δεν είναι το πιο εύκολο πράγμα,θα ξαναπάω όμως για δοκιμές σύντομα."Ψύχρανα" λίγο το φωτισμό καθώς το μπλέ μου έβγαινε λίγο άτονο.Όμως το κύριο πρόβλημά μου είναι ο φακός,το οποίο σκοπεύω να το λύσω το χειμώνα αν περισέψει κανένα φράγκο.
Ευχαριστώ για τα σχόλια παιδιά.

chrisssb σε ευχαριστώ πάρα πολύ!

Νίκο, ωραία ιδέα και θέμα, νομίζω αξιζει αν ξαναπάς μια πιο δραματική ώρα, κατά την ταπεινή μου άποψη "σηκώνει" κάθετο κάδρο απο ποιό χαμηλά με την εξέδρα στο αριστερό κάτω μέρος.