Πολύ ωραία Τάσο! Τι είναι αυτό το κόκκινο στο κέντρο σχεδόν;
Ο ενας Τασος κολλησε τον αλλον HDRιτιδα, αλλα ποιος κολλησε ποιον...:afro:? Καταπληκτικες και οι δυο... δεν ξερω αν το νεο σαρπεν του CC 2014 βοηθαει να φευγει και η μικρο-θολουρα/αλως απο τα hdr στις ακμες...
Κυρ Beavis κανε και καμμια τουριστικη αναφορα στο νησι εκει, τιμες, περιοχες, φαγητα, αγορα κτλ κτλ
Ο ενας Τασος κολλησε τον αλλον HDRιτιδα, αλλα ποιος κολλησε ποιον...:afro:? Καταπληκτικες και οι δυο... δεν ξερω αν το νεο σαρπεν του CC 2014 βοηθαει να φευγει και η μικρο-θολουρα/αλως απο τα hdr στις ακμες...
Κυρ Beavis κανε και καμμια τουριστικη αναφορα στο νησι εκει, τιμες, περιοχες, φαγητα, αγορα κτλ κτλ
Kalarrytes by S_end, on Flickr
mighty mountain by S_end, on Flickrκαι οι δύο εξαιρετικότατες!Δεν θα έλεγα πως είμαι και φανατικός του HDR, απλά όταν οι φωτιστικές συνθήκες το καλούν, φορτώνομαι με δυο λήψεις παραπάνω, μην και χρειαστεί. Τελευταία με βαρείς ουρανούς έχει φάει αρκετή χρήση πάντως.
Πχ
Kalarrytes by S_end, on Flickr
mighty mountain by S_end, on Flickr
(αμφότερες με τον νέο μου, Sigma 35/1.4 και την επιτέλους αντικατασταθείσα 5D2)

Η πανοραμική κι αυτή με την καταιγίδα εξαιρετικές!
Μπορεί να φταίει ο φυλλομετρητής μου, αλλά έχει μια τίντα ματζέντα στον ουρανό, ιδίως στις πρώτες. Το βλέπετε κι άλλοι? Γενικώς μου πειράζει τα χρώματα, αλλά εδώ παραγίνεται το πράγμα.
Το βλέπω κι εγώ το tint...Μπορεί να φταίει ο φυλλομετρητής μου, αλλά έχει μια τίντα ματζέντα στον ουρανό, ιδίως στις πρώτες. Το βλέπετε κι άλλοι? Γενικώς μου πειράζει τα χρώματα, αλλά εδώ παραγίνεται το πράγμα.
Τασο πρωτιστως καλοκλικωτη η καινουργια μηχανη,οι φακοι σιγμα γραφουν πολυ καλα με τις κανον,βεβαια ο φωτογραφος ειναι ολη η ιστορια στην εν προκειμενω περιπτωση.Παντως πιστευω οτι ακομη και με ΝΙΚΟΝ θα μπορουσες να βγαλεις πανεμορφες φωτο...Αληθεια γιατι διαλεξες παλι την ιδια μηχανη?αν θελεις απαντας θα ειναι πολυ χρησιμη η παντα τεκμηριωμενη αποψη σου.
clouds by S_end, on Flickr
cloudy by S_end, on Flickr
after the rain by S_end, on Flickr
mountain road by S_end, on FlickrWe use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.