Φωτογραφία τοπίου

Re: Landscape Photography

Παίζοντας με τις... διάφορες ποικιλίες φωτός που μας έδωσε το ΠΣΚΔ στα Μετέωρα:
4.jpg

Πολύ ωραία γενικά ! HDR ; λίγο περισσότερη δουλειά στις ακμές των βράχων θέλει νομίζω ; Η με ξεγελάει η οθόνη του κινητού μου ;

Πολύ ωραία γενικά ! HDR ; λίγο περισσότερη δουλειά στις ακμές των βράχων θέλει νομίζω ; Η με ξεγελάει η οθόνη του κινητού μου ;

Δεν σε ξεγελάει τίποτα εσένα :D

Θέλει λίγη δουλίτσα στις ακμές των βράχων αριστερά και δεξιά στο κάδρο.
Ξεκίνησα δίχως να έχω καταστρώσει πλάνο για το editing, και πήγα σαν βλάκας δίχως καθόλου πλάνο να blendάρω 6 shots... εεεε... κάπου στην μέση έχασα ποιό layer ήταν ποιο, έκανα και 1 λάθος merge κάπου στην πορεία χαλώντας μια μάσκα.
Μετά βαρέθηκα και είπα, ως έχει.
Άλλη φορά που θα έχω ξεμπερδέψει από τις υποχρεώσεις μου θα κάτσω να της δώσω τον χρόνο επεξεργασίας που της αρμόζει.

Να της δώσεις ! Μπορεί να γίνει εξαιρετική !

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Δίνω σημασία στα σημεία αυτά γιατί κι εγώ εκεί πάσχω ... :(

Re: Απάντηση: Landscape Photography

Ωραία πράματα , δεν μας έφταναν οι φωτό του Κώστα να μας ξεσηκώνουν , θα έχουμε και του Γιάννη τώρα :flipout:

Το ελπιζω, αν και δεν εχει αφησει τιποτα ο Κωστας, τα εχει βγαλει ολα τελεια!

Πουλάω τα φωτογραφικά μου και πάω στα βουνά του chrisssb να βοσκω πρόβατα. Τουλάχιστον θα τον βλέπω την ώρα που μεγαλουργεί και θα φτιαχνομαι. ..

Πουλάω τα φωτογραφικά μου και πάω στα βουνά του chrisssb να βοσκω πρόβατα. Τουλάχιστον θα τον βλέπω την ώρα που μεγαλουργεί και θα φτιαχνομαι. ..

Θα αστειεύεσαι ασφαλώς!
Γιατί έτσι αισθάνομαι εγώ όταν βλέπω δικές σου φωτογραφίες!

εδω την εχω, ξεκουραζετε, την περιμενει δυσκολος χειμωνας.....
μπα, τετοιο καιρο δεν ειναι για ταξιδια.... οταν ζεστανει....εχετε και πολλα μποφορια εσεις εκει....:flipout: