Φωτογραφία τοπίου

Re: Landscape Photography

δεν σε καταλαβαινω???

Μαλλον εννοει οτι φαινεται σαν να εχεις μειωσει τα χρωματα. Κ ο θορυβος που φαινεται ειναι κατ'επιλογη;; Δεν ξερω παντως εμενα μου αρεσαν πολυ :)

Μα είναι γνωστό ότι ο Κώστας τραβάει ακόμη με φιλμ... :popcorn:

δεν σε καταλαβαινω???
Τα κάδρα είναι άψογα, το φως (και οι σκιες) φαίνονται εντυπωσιακα αλλά προσωπική μου άποψη είναι ότι τους λείπουν τα φυσικά τους χρώματα (το κοκκινο, το μπλε, λιγοτερο κιτρινο-πρασινο) που θα μου θυμίσουν την επαρχία την άνοιξη.

Προσωπική πάντα άποψη δεν έχω κάποιο πρόβλημα με τη επεξεργασία και την αλλαγή των χρωμάτων γενικά.

παλι δεν σε καταλαβαινω....
δεν σου αρεσουν τα χρωματα στις φωτογραφιες... οκ το επιασα!
αλλα γιατι ρωτας εμενα αν μου αρεσουν τα "φυσικα χρωματα"
μηπως θελεις να με ρωτησεις αν δεν μου αρεση η φυση "οπως" ειναι???

Οχι απλώς μου φαίνεται περίεργη η επιλογή της συγκεκριμένης παλέτας σε τέτοια θέματα και ρωτάω τι ακριβώς δεν σου αρέσει στο φυσικό τους (το οποίο απλώς το φαντάζομαι) ?

Επειδή μου αρέσουν οι φωτογραφίες σου γενικά μου κινησε την περιέργεια η συγκεκριμένη επιλογή τίποτα παραπάνω. Ακόμα και η προσωπική μου άποψη ότι λείπουν κάποια χρώματα βασίζεται μόνο στην φαντασία μου καθώς δεν ξέρω πως ήταν τα τοπία.

ουτε εγω ξερω πως ηταν τα τοπια....
μπροστα αποτα ματια μου ειχα ενα μηχανακι(φωτ. μηχ.) και απο πισω αλλο ενα (εγκεφαλος)
τι ειδαν τα ματια μου... τωρα δεν ειναι σιγουρος, αλλα αυτο που βλεπεις ειναι το αθροισμα ολων αυτων
φωτογραφικα δεν κυνηγω ποτε την πραγματικοτητα (ειτε με αρεση ειτε οχι) αλλα κατι αλλο...

αν θυμαμαι καλα, καποιοι στιχοι του Παλαμα...

ουτε με το μαρμαρο
ουτε με το χρυσαφι
ουτε με τα χρωματα
που σπερνουν οι ζωγραφοι

μονο με του πνευματος τα μαγια.....

περιπου ετσι...
-ελπιζω να μην ξεφυγα...

Μεγάλο θέμα "άνοιξες", δεν διαφωνώ κάπου σαν θεατής (καθώς δεν έχω αντίστοιχα στοιχεία στην φωτογραφία).

Είναι όντως μεγάλο θέμα, έχουμε και νήμα (νομίζω), αλλά αν θέλετε να συνεχίσουμε καλύτερα να το πάμε στο "φωτογραφικό chat"?

Me 135/2.8 pentacon και τιλτ ανταπτορα

11202600_10152721992152511_3830543961653745732_n.jpg

με τον jupiter 200/4

11053108_10152721992642511_4850731839610940504_n.jpg

Με τον helios 58/2 και τιλτ ανταπτορα

11143503_10152721992742511_3747107090328358241_n.jpg

ε... αφου δεν τραβαμε πλεον κανενα φιλμ...

οταν χρειαζεται glamour... εχω azax!:flipout: