Φωτογραφία τοπίου

Re: Landscape Photography

Κ εμενα μου αρεσαν. Στην beach view θα μου αρεσαν τα βοτσαλα της παραλιας να ειναι λιγο πιο σκουρα, οπως αυτα σε αυτην που ακολουθει

να στε καλα η φωτο ειναι απο το καστρο Ναυπακτου, αλλη μια απο το ομορφο γαλαξιδι
12657175_10208348703972479_2311456912943253866_o.jpg

Απάντηση: Landscape Photography

Πολύ ωραίο το κάστρο HDR!

Και μία από εμένα. Έψαξα μήπως την έχω ξαναβάλει αλλά τελικά δεν την βρήκα σε προηγούμενα post μου.

Και άλλη μία.

Όμορφες φώτο, ειδικά η τελευταία αν και θα την ήθελα όμως καθαρή από σκουπίδια!

Re: Απάντηση: Landscape Photography

Όμορφες φώτο, ειδικά η τελευταία αν και θα την ήθελα όμως καθαρή από σκουπίδια!

Ένα δίκιο το έχεις. Σκέψου πως έχω ήδη συμμαζέψει κάποια με το Clone Stamp Tool αλλά φοβήθηκα μήπως δημιουργήσω επαναλαμβανόμενα μοτίβα και αρχίσει να φαίνεται η επεξεργασία. Θα το δοκιμάσω όμως.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Landscape Photography

Ένα δίκιο το έχεις. Σκέψου πως έχω ήδη συμμαζέψει κάποια με το Clone Stamp Tool αλλά φοβήθηκα μήπως δημιουργήσω επαναλαμβανόμενα μοτίβα και αρχίσει να φαίνεται η επεξεργασία. Θα το δοκιμάσω όμως.

content aware fill is your friend ;)

να στε καλα η φωτο ειναι απο το καστρο Ναυπακτου, αλλη μια απο το ομορφο γαλαξιδι

Ωραιο καδρο! Θα προτιμουσα λιγο πιο "θερμη" επεξεργασια στο κατω μισο της φωτογραφιας με πιθανως λιγοτερη αισθηση HDR.

Ωραιο καδρο! Θα προτιμουσα λιγο πιο "θερμη" επεξεργασια στο κατω μισο της φωτογραφιας με πιθανως λιγοτερη αισθηση HDR.

να σαι καλα, ναι ισως να ηθελε λιγοτερο αισθηση του HDR..

Παγκόσμιο βραβείο φωτογραφίας

Η συγκεκριμένη φωτογραφία του Rohan Kelly κέρδισε το 1ο βραβείο σε παγκόσμιο διαγωνισμό φωτογραφίας με αντικείμενο τη φύση. Ο καλλιτέχνης «συνέλαβε» με το φακό του ένα τεράστιο απειλητικό σύννεφο πάνω από την παραλία Μπόντι του Σίδνεϊ με τους λουόμενους να αδιαφορούν (προς το παρόν τουλάχιστον) για την έλευσή του.

ImageHandler.jpg