Φωτογραφία τοπίου

Re: Landscape Photography

Μόνο ο ουρανός του έχει φύγει λίγο ως προς το χρώμα που του μπλεδο-μωβίζει αφύσικα.

ετσι εναι ποιο καλλιτεχνικες:popcorn:
δλδ αν πω οτι ηταν στραβος ο γιαλος ποιος θα με πιστεψει???:flipout:

καμια φορα το στραβο καδρο τσιγκλαει τον θεατη!κατι ξερει ο κωστας...:music-smiley-005:

Ιωσηφ, ερωτηματα...
τα μαυρα ειναι ενταξει ?? (κορμοι δεντρο...εκτος κιαν επασιαν φωτια)
τα χρωματα σε ολο το καδρο, κατω ειναι οκ?

Για αυτό και την έκανα α/μ αρχικά.
Κόντρα στον ήλιο και τέρμα κλειστό διάφραγμα.

Landscape Photography

Σωστη η σκεψη σου για το α/μ. Εγω θα της περνουσα ενα απαλο φιλτρο hdr μπας και την σωσω. Δε ξερω αν σαρεσει βεβαια το hdr σε αλλους αρεσει σε αλλους οχι, οπως και καθε ειδους επεξεργασια αλλωστε, πχ υπερκορεσμενα χρωματα.

Πολύ καλή Ιωσήφ.

Μου αρέσει πολύ η γωνία λήψης και η αντανάκλαση του νερού.

Τοπίο χωρίς σύννεφα είναι σαν να τρως μακαρόνια χωρίς τυρί. :laugh:

Μια δοκιμη με εναν sigma 4.5mm ενος φιλου με διορθωση στο lightroom.ιδιαιτερος φακος...

Last edited:

Διαφορετικές αλλά καλές. Ιωσήφ ο batis δεν με εντυπωσιάζει καθόλου, δεν ξέρω τι ακριβώς συμβαίνει - ίσως είναι το ρηχό βάθος πεδίου του FF που αφήνει τα άκρα εντελώς "φλου"...

edit: αλλά και τα περιγράμματα του κτιρίου δεν είναι κάτι για "να γράψεις σπίτι σου" όπως λένε οι αγγλόφωνοι, ίσως φταίει και ο μουντός καιρός...

Δημήτρη, το ανάφερα προηγουμένως πως ούτε και εμένα με εντυπωσιάζει. Κάτι με τα χρώματα δε μου κάθεται καλά. Σαν ξεθωριασμένα μου φαίνονται. Ελπίζω από βδομάδας που ο καιρός θα είναι καλύτερος να τον δοκιμάσω, αν και είναι δύσκολο το πρόγραμμα μου τις επόμενες μέρες.

Ωραία, όπως έχεις καταλάβει σκέφτομαι σοβαρά την 7 ΙΙ, αλλά αν είναι να σπρώξω χιλιάρικα με τέτοια αποτελέσματα, κάθομαι και στα αυγά μου (m4/3)... :chinscratch:

Δημήτρη, δες κανένα πιο σοβαρό review. Μη σε πάρω στον λαιμό μου.
Οι υπόλοιποι φακοί πάντως που χρησιμοποιώ είναι εκπληκτικοί!

Ευχαριστώ Ιωσήφ, παρασύρθηκα - μην χαλάσω το νήμα. Συνεχίζουμε φωτογραφικά!