Φωτογραφία τοπίου

Re: Landscape Photography

ευχαριστώ,θα ανεβάσω και μερικές ακόμα τις επόμενες μέρες σε άλλα νήματα

Όμορφα κάδρα όλες οι τελευταίες φωτογραφίες...θα σταθώ στην τελευταία τού Γιάννη για το πολύ καλό και εντυπωσιακό γράψιμο από τον καινούργιο φακό καί θα ήθελα να σχολιάσεις τις εντυπώσεις σου για την συνεργασία φακού μηχανής αν θέλεις ,μεγειά από μένα.

σε ευχαριστω!ακομα στο ψαξιμο ειμαι με τον φακο.ευχαριστο ψαξιμο ομως αφου με εχει εντυπωσιασει θετικα.απο θεμα οξυτητας νομιζω ειναι πολυ καλος.ειναι πολυ γρηγορος στην εστιαση,καλη ποιοτητα κατασκευης αλλα λιγο βαρυς(ειδικα σε σχεση με τον κιτ).περιπου 0.5kg..το βασικο για εμενα ειναι οτι μου εχει λυσει τα χερια σε πιο ανοιχτα πλανα.με την 5200 κανει ενα καλο συνολο.ισως με την 7200 να ειχε καλυτερα αποτελεσματα αλλα δεν νομιζω να ειχε και μεγαλη διαφορα(εκτος σε πιο μεγαλα iso)..

Ευχαριστώ!
Ένα δίκαιο το έχετε για το κάδρο, αλλά δυστυχώς το πρόσεξα αργά. :bigcry:

:a0210:
Iωσηφ πολυ καθαρο σενσορα εχεις... ποιος στον καθαριζει???

Για πες Κώστα?
Αν εννοείς το f22, ήταν η δοκιμαστική λήψη πριν βάλω nd φίλτρο για long exposure. Οπότε πήγα σε f22 για να γράψει η κίνηση των συννέφων.

ναι, 22f
εγω αν βαλω 22f, θα βγουν ολα τα πετουμενα του Καζαντζιδη:flipout:

Απάντηση: Landscape Photography

kalambaka-Meteora by drimis karas, on Flickr
ένα απόγευμα που είχα ελεύθερο προτίμησα να ακολουθήσω τον ''μελισσοκόμο'', έτσι άφησα τα Μετέωρα για την άλλη φορά,τα είδα όμως από μακρυά

Κώστα πολύ πετυχημένες οι σκιές,τα χρώματα το κάδρο η ευκρίνεια το βάθος πεδίου κάνουν την φωτογραφία σου να λάμπει πανέμορφα δίνοντας κινηματογραφικη αίσθηση...όταν τις προσέχεις πάντα μας δίνεις το κάτι παραπάνω προς τέρψιν οφθαλμών καί ψυχικής ανάτασης.

Last edited:

όταν τις προσέχεις πάντα μας δίνεις το κάτι παραπάνω προς τέρψιν οφθαλμών καί ψυχικής ανάτασης.

Εννοεις οταν δε βγαζει street;;

...πλακιτσα εεεε... :p

Δημήτρη ο Κώστας έχει τόσο πολύ έργο να μας παρουσιάσει και το κάνει με μεγάλη επιτυχία και φιλότιμο και τον ευχαριστώ πολύ προσωπικά αλλά καμιά φορά λογικά δεν μπορεί λόγω χρόνου φυσικά να αφιερώσει στην επεξεργασία πολύ από αυτόν,έτσι κι αλλιώς είναι μάστορας καί δεν χρειάζεται αφού παίρνει το καλύτερο αποτέλεσμα αφού γνωρίζει τον τρόπο ακόμη και πριν κάνει το κλικ για αυτό πού θέλει να κάνει αστραπιαία,εδώ παίζει η έμφυτη ματιά καί η άριστη τεχνική κατάρτιση,στην φωτογραφία δρόμου ο χρόνος να σκεφτείς είναι ακόμα πιο περιορισμένος οπότε μετράνε καί πολλά άλλα θα μας τα πει καλύτερα ο ίδιος.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

ευχαριστω παιδια!
Tim, μπροστα στην βαρκα ειχε κατι σακουλες και συρματα δεμενα κ δεν ειχα καμια ορεξη να τις φτιαξω στο ps
πολυ ωραιο μερος , και η φωτο μαγικη - λιγη προσοχη στο wb
μεσα απο βαρκα ειναι??

Εδώ δες την απάντηση του σε μία απορία πού είχα είναι δύσκολο να καταλάβουμε την θυσία που κάνει με τόση υπομονή μιας και βρίσκεται στα πιο απίθανα μέρη καιτην αγαπητου για την φωτογραφικηΤέχνη εδώ και πολλά χρόνια.:grinning-smiley-043

Last edited:

ναι, οσο γινετε πιο λιγο στο pc, δεν αντεχουν αλλο τα ματια μου ωρες...
προτιμω να ειμαι εξω με την μηχανη