Φωτογραφία τοπίου

Re: Landscape Photography

Από χθες προβληματίζομαι ποιά μου αρέσει περισσότερο... Ακόμα αναρωτιέμαι! :SFGSFGSF:

Πολύ ωραίες Κώστα. Πιο πολύ μου αρέσει η ασπρόμαυρη. Είναι επιβλητική και πολύ ατμοσφαιρική. Γενικά όλες οι φωτογραφίες σου είναι ατμοσφαιρικές.

Πολύ ωραίες Κώστα

31051347044_fc05949688_b.jpg
[/URL]_DSF0046 by miltos, on Flickr[/IMG]

31082316923_a67333f7be_b.jpg
[/URL]_DSF0054 2016-12-26 Xania_1 by miltos, on Flickr[/IMG]

31743599112_de66e28165_b.jpg
[/URL]_DSF0066 2016-12-26 Xania by miltos, on Flickr[/IMG]

Re: Απάντηση: Landscape Photography

ευχαριστω παιδια!
Τεο ειναι με cooling filter (82) 20%

Mιλτο ωραιες φωτο, θελω να ανεβασεις και εκεινη με την κοπελα, φοβερο το γραψιμο στο χιονι και στα δεντρα

Τι ωραίο κάδρο , Καστοριά;

μονο Γιαννενα θα μπορουσε να ειναι..:grinning-smiley-043

Σας ευχαριστώ.
Κώστα την έχω ανεβάσει στο νήμα με το ασπρόμαυρο.

Στάλθηκε από το ASUS_Z00AD μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

thnks Χαρη:a0210:

Καλησπέρα.

Εκπληκτικές η φωτογραφίες σου αυτές αλλά και γενικά μου αρέσουν πολύ οι περισσότερες φωτό σου στο flickr που έχω δει. Kαι οι street και τα πορτραίτα κλπ.. και πολύ ωραία ''ατμόσφαιρα'' αν μπορώ να το πω έτσι έχουν. Μπορώ να πω πως καταλαβαίνεις ότι την τάδε την έχει τραβήξει ο partisan, έχεις δικό σου στυλ και αυτό είναι πολύ δύσκολο. Μπράβο!

Μια ερώτηση θα ήθελα να κάνω για την δεύτερη που είδα τις ρυθμίσεις. Γιατί επέλεξες iso 800 και ταχύτητα κλείστρου 1 προς 25 και δεν έβαζες πχ πιο χαμηλά το iso και και πιο αργή την ταχύτητα κλείστρου για ίδιο αποτέλεσμα; Ήσουν σε σχετική κίνηση ή υπήρχε κάτι άλλο που σε έκανε να τραβήξεις με αυτή την τιμή στο iso;; Ρωτάω για να μάθω πιο πολύ και φυσικά δεν θέλω να παρεξηγηθώ ή ότι άλλο.

ευχαριστω stratigos24
καμια παραξηγηση , ισα-ισα καλο ειναι να ρωταμε γαι να λυνονται η αποριες που εχουμε και να γινετε και... κουβεντα
επελεξα iso 800
1ον το εχω ξαναγραψει οτι το dr στην fuji μεχρι το 800 ειναι παρα μα παρα πολυ καλο
2ον η φωτογραφια τραβηχτηκε σε συνθηκες ημιπαρανομιας (εθνικη οδος)για τριποδο ουτε συζητηση
θα μπορουσα να τραβηξω και σε πιο χαμηλη ταχυτητα ,αλλα νομιζω οτι στα 800 iso η μηχανη μου εδωσε τα μεγιστα

σημ. ο φακος ειναι του 60' , ετσι δεν μιλαμε καν για vr κτλ-bye-

Θ'ανέβω καί θά τραγουδήσω στό πιό ψηλότερο βουνό νά ακούγεται στήν ερημιά ό πόνος μου μέ τήν πενιά. Μέ τό βουνό θά γίνω φίλος καί μέ τά πεύκα συντροφιά κι όταν θά κλαίω καί πονώ θ'αναστενάζει τό βουνό.Απάνω στό βουνό θά μείνω κι από τόν κόσμο μακριά θά κλαίω μόνος θά πονώ καί θά μ'ακούει τό βουνό...Αυτούς τούς αριστουργηματικούς στίχους τού Ευάγγελου Πρέκα σέ ερμηνεία τού Λουκά Νταράλα θυμήθηκα βλέποντας τίς παραπάνω φωτογραφίες σου...χρειάζεται μεγάλο θράσος καί υψηλού επιπέδου αίσθηση νά μπορείς νά μιλάς καί μέ τά βουνά έχοντας μάλιστα τήν απαίτηση νά σέ ακούνε . Κώστα ή ποίηση συνεχίζεται μέ τίς εικόνες σου.Τριγυρνάω στά βουνά γύρω από τόν Όλυμπο τίς τελευταίες μέρες καί γράφω διάφορα...:ernaehrung004: