Φωτογραφία τοπίου

Re: Landscape Photography

Το νήμα με τα τοπία είναι από τα πιο αγαπημένα μου!

Έχει εξαιρετικές δουλειές σε κάθε σελίδα με φωτογραφίες πηγή έμπνευσης θεματολογικά αλλά και τεχνικά. Μπράβο σε όλους, Μπράβο και για τις παραπάνω!

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Κι ένα τοπίο από εμένα. Έχω την αίσθηση ότι την έχω ξαναβάλει, αλλά δεν την βρήκα ψάχνοντας προς τα πίσω στο νήμα.

Η επεξεργασία δίνει μία αίσθηση ενός τοπίου λίγο φανταστικού και όχι τόσο ρεαλιστικό. Είναι αυτό που επιδιώκω στα τοπία μου. Θέλω να περνάω σε μια πιο φανταστική έκφραση των τοπίων. Γι αυτό μην αρχίσετε τα παράπονα για το χρώμα και την επεξεργασία.:flipout:

Loutra Almopias Central Macedonia Greece by Panagiotis Adamopoulos, on Flickr

Αφού έκανες τόσο κόπο να την επεξεργαστεις, κάνε άλλον ένα για τα σύννεφα ;)

Αφού έκανες τόσο κόπο να την επεξεργαστεις, κάνε άλλον ένα για τα σύννεφα ;)

Δεν σώνονται... Το έχω προσπαθήσει ήδη. Είχα τραβήξει 3 με bracketing για να κάνω HDR αλλά φυσούσε και δεν έβγαζα άκρη στο post processing με το deghosting.... Έτσι δούλεψα πάνω σε μία φωτογραφία από τις τρεις. Θα κάνω μία προσπάθεια ακόμα γιατί μου αρέσει πάρα πολύ αυτή η φωτογραφία.

Την ταλαιπωρώ αλλά παραμένει πάντα δίπλα μου ..
20170205_193840_zpsmahm90sv.jpg

Απάντηση: Landscape Photography

Μωρέ τα μάτια της έχεις βγάλει αλλά δε λέμε τίποτα γιατί ανεβάζεις υπέροχες φωτογραφίες !!!

Μέσω Tapatalk

Δοκιμάζοντας την xt-2 σε μια πρωινή συννεφιασμένη Κυριακάτικη βόλτα με τον ήλιο να πετάγεται στα κλεφτά.

32723187615_000a2f67f7_b.jpg
[/url]_DSF0459 Sunday morning walk@volos port with Carl Zeiss Jena 50mm 1.8 Pancolar MC by miltos, on Flickr[/IMG]

32343741890_295bf6163e_b.jpg
[/url]_DSF0446Sunday morning walk@volos port with voightalander 21mm f4 by miltos, on Flickr[/IMG]

31880286134_d6b6c2fed8_b.jpg
[/url]_DSF0483 Sunday morning walk@volos port with Carl Zeiss Jena 50mm 1.8 Pancolar MC by miltos, on Flickr[/IMG]

Παιδιά επαγγελματίας δεν είμαι αλλά αυτό το πράσινο σαν πολύ δεν το τόνισες στην επεξεργασία; Είναι εκτός φυσικής παλέτας, αν είναι έτσι το πράσινο τότε γιατί να μη είναι και τα φύλλα με πιο πολύ saturation; Ή κάνουμε κάτι πειραγμένο σε όλη την παλέτα, δεν γίνεται φυσικό χρώμα τα φύλλα στο χώμα, εξωπραγματικό τα βρύα τόσο πράσινα, γνώμη μου δεν λέω κάτι παραπάνω. Θέλω να πω υπάρχουν και πράσινα που δεν πείραξες στην δεξιά πάνω πλευρά αυτά γιατί "έμειναν" φυσικά;

Ευχαριστώ πολύ!!!
Φίλε cyclist, ότι έκανα στην επεξεργασία γινόταν σ' ολόκληρο το κάδρο. Δεν επεξεργάστηκα κάτι τοπικά, ούτε χρησιμοποίησα μάσκα, αν αυτό ακριβώς εννοείς.

Απάντηση: Landscape Photography

όμορφο φωτεινό -αγροτικό-τοπίο
[άσχετο -αυτό το τρακτερ πως δεν κατέβηκε στα μπλόκα:BDBDG54:

Re: Απάντηση: Landscape Photography

όμορφο φωτεινό -αγροτικό-τοπίο
[άσχετο -αυτό το τρακτερ πως δεν κατέβηκε στα μπλόκα:BDBDG54:

Thanks!! χαχα ναι εμεινε ξεμπαρκο