Φωτογραφία τοπίου

Re: Landscape Photography

Καλησπέρα,

Υπάρχει κάποιο thread με πώληση φωτογραφικών μηχανών ?

Σόρρυ για το λίγο off topic ερώτημα!

Ωραίο mood και υφές, μισό κλικ πιο πάνω δεν θα έκοβε το σύνεφο - αλλά μιλάμε για πολύ λεπτομέρεια...

Πολυ ωραια Ιωσηφ αν κ εγω προσωπικα θα χρησιμοποιουσα λιγοτερο απο τον ογκο απο τα βραχια. Αλλα κ παλι :SFGSFGSF:

Πολύ όμορφο το κάτω μέρος με τις πέτρες αλλά έπρεπε να μπεί στο κάδρο περισσότερος ουρανός με τα όμορφα αυτά σύννεφα.

Τέτοια εντυπωσιακά θέματα νομίζω ότι θα πρέπει να έχουν μια ποιό ευρυγώνια λήψη. Προσωπικά προτιμώ μια υπερευρυγώνια λήψη και ένα crop σε 16:9 ή ακόμα καλύτερα ένα panorama με 2-3 λήψεις ώστε να καλυφθεί όλο το θέμα, χωρίς τις παραμορφώσεις του υπευρυγώνιου και πάλι crop σε wide.

Ευχαριστώ πολύ παιδιά για τα καλά λόγια και τα σχόλια.
Κώστα, μου άρεσε η εισήγηση σου. Θα το δοκιμάσω την επομένη φορά που θα βρεθώ στην περιοχή.
Μια δεύτερη εκδοχή που έβγαλα

Sol Alter (2)
by Iosif Michael, on Flickr

Πολυ ωραια Ιωσηφ! Σε αυτη μου καθεται καλυτερα η αναλογια των βραχων! Μου αρεσει η ενταση των κυμματων που βγαζει! Πανο δικαιως μπηκε στο explore! Εντυπωσιακος ουρανος με ωραιες γραμμες στο καδρο!
Μπραβο παιδια! :SFGSFGSF:

Last edited:

Πολυ ωραια Ιωσηφ! Σε αυτη μου καθεται καλυτερα η αναλογια των βραχων! Μου αρεσει η ενταση των κυμματων που βγαζει! Πανο δικαιως μπηκε στο explore! Εντυπωσιακος ουρανος με ωραιες γραμμες στο καδρο!
Μπραβο παιδια! :SFGSFGSF:

Μάλλον είμαι αυστηρός κριτής τους εαυτού μου Teo. :smile:

Πολυ καλη ειναι Πανο, συγχαρητηρια για το explore!!

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Πολυ καλη ειναι Πανο, συγχαρητηρια για το explore!!

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Ευχαριστώ πολύ. Μάλλον πρέπει να αρχίσω να ανεβάζω πιο πολλές φωτό και να με κρίνω λιγότερο αυστηρά. Αυτήν την φωτό που μπήκε στο explore σκεπτόμουν να μην την ανεβάσω καθόλου.....

Πολύ καλή! Σπουδαίο κοντραστ ακινησία - πέταγμα, υπέροχο φως...