Φωτογραφία τοπίου

Re: Landscape Photography

:)
e883b035d77cd65116a7dce4f178f7be.jpg

Φιλε Μιλτο χωρις να ξερω και παρα πολλα θα σου πω την αποψη μου για την πρωτη φωτογραφια σου. Πραγματικα στα ματια μου ειχε ολα τα φοντα να ειναι μια απιστευτη φωτογραφια! Εχεις πετυχει φοβερο-πανεμορφο σκηνικο, με ομιχλη χαμηλοτερα απο σενα, τον ηλιο να υπαρχει πιο πανω, αλλα οχι πολυ εντονα ωστε να σου καιει τα παντα, ομορφο σκουρο πρασινο στα δεντρα και το κυριοτερο για μενα...εναν δρομο που ενωνει ολα τα παραπανω! Αν παρατηρησεις μαλιστα ξεκιναει απο την αριστερη γωνια του καδρου σου (πολυ σωστα τον τοποθετησες) και σε οδηγει μετα μεσα στο δασος και στην πυκνη ομιχλη! Αλλα...δεν ξερω αν υπηρχε κατι ασχημο προς τα δεξια οποτε και θα ηθελες να το κοψεις, αλλα ο δρομος επρεπε να φαινεται ολοκληρος! Τωρα οδηγει το ματι σου πραγματικα εκτος φωτογραφιας τοσο που τον εκοψες και χανει ολη την δυναμικη του...Πραγματικα το σκηνικο που πετυχες ειναι εξαιρετικο στα δικα μου ματια, και αν το ειχες παρατηρησει ή αν υπηρχει αυτη η επιλογη (τονιζω πως δεν ξερω τι ειχε πιο εκει, κατι το οποιο το ξερεις μονο εσυ) θα ηταν πανεμορφη!

Κολλησα ασχημα με την φωτογραφια σου .

Εψαχνα να δω καμια ατελεια να βρω καποιο σημειο να βελτιωθει αλλα δεν βρισκω.

Ολα ειναι στην χρυση τομη. Καδρο, αποχρωσεις, συμμετρια ειναι σπουδαια φωτογραφια για εμενα χωρις να εχεις καποια φοβερη στιγμη μεσα της . Ευγε.

Ενταξει αν στο κατω μερος της υπηρχε ενα καβουρακι με τις δαγκανες προτεταμενες και να τον ελουζε μια ακτινα φωτος θα μου αρεσε περισσοτερο ισως :flipout:

Κολλησα ασχημα με την φωτογραφια σου .

Εψαχνα να δω καμια ατελεια να βρω καποιο σημειο να βελτιωθει αλλα δεν βρισκω.

Ολα ειναι στην χρυση τομη. Καδρο, αποχρωσεις, συμμετρια ειναι σπουδαια φωτογραφια για εμενα χωρις να εχεις καποια φοβερη στιγμη μεσα της . Ευγε.

Ενταξει αν στο κατω μερος της υπηρχε ενα καβουρακι με τις δαγκανες προτεταμενες και να τον ελουζε μια ακτινα φωτος θα μου αρεσε περισσοτερο ισως :flipout:

Thanks για τα καλά λόγια φίλε μου :)

Όντως, θα ήθελα ένα ωράιο foreground element όπως π.χ. καβουράκι ( καβουράρα μεγάλη καλύτερα σαν το εξώφυλλο των Prodigy στο The Fat of the Land :D ) ή κανέναν αστερία... αλλά πού τέτοια τύχη, σχεδόν ποτέ δεν μου κάθεται κάτι όταν το θέλω :D

Απάντηση: Re: Landscape Photography

βρε Chris πολλές αναταράξεις έχει ο οριζοντας, στην αρχή σκεφτηκα ειναι με fisheye απο μακριά αλλά μετά έχασα καποια στιγμή και την καμπύλη του :slapface:

εννοεις οτι σπαει η λογικη καμπυλη λογω φακου του θαλασσιου οριζοντα ε ?

Δεν πειραζει παντως δεν ενοχλει το ματι αυτο. Μην πω οτι δινει μια παραξενια . Ειναι λιγο .....Νταλι :Banane0:

Απάντηση: Landscape Photography

εεεε αυτά ειναι τα side-effects του stitching στα πανοράματα και μου τη σπάνε λιγο :) Ωραια το contrast ομως στα σύννεφα και το σουπερ ευρυγωνειο εφε.