Φωτογραφία τοπίου

Πράγματι η τελευταία με το γιοφύρι και το ήλιο να τρυπώνει στις φυλλωσιές των δένδρων είναι για καδράρισμα ! Μου άρεσε πολύ.

Πολύ δυνατή σύνθεση και όμορφο το κάδρο με τηη λίμνη της Στυμφαλίας από τον Κωστή. Περιμένουμε κιαλλα δείγματα του στην Gallery.

Η Λίμνη είναι καταπληκτικό μέρος για φωτογράφιση. Η συγκεκριμένη συστάδα δένδρων μου έχει δώσει και εμένα πολύ όμορφες και μοναδικές εικόνες.

Mου αρέσει πολύ η τριχρωμία που έχεις πετύχει. Θα ήθελα να φτιάξω ένα κολλάζ από το συγκεκριμένο μέρος στις 4 εποχές του χρόνου. Τα 3 τελευταία χρόνια περνάω κάθε χειμώνα απο κει αλλά παρόλο που τα βουνά πιο ψηλά είναι χιονισμένα, δυστυχώς εκεί δεν έχω πετύχει ποτέ χιόνι.

Και που να είσαι εκεί στημένος να παρατηρείς το φως λεπτό λεπτό να κάνει τα παιχνίδια του. Δείτε εδώ ένα καρέ μετά πως τα δένδρα χάνουν το φωτισμό από τον ήλιο που βασιλεύει.

Εξαιρετικες Κωστα απο τις φωτογραφιες που μενουν στο μυαλο. Οταν ειδα την παραπανω θυμηθηκα τις δικες σου, δε θυμαμαι πριν ποσα χρονια τις ειχες ξαναβαλει.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Να σου πω την αλήθεια, αυτές οι φωτογραφίες μου έχουν αποτυπωθεί και εμένα στο μυαλό μου. Δεν είναι τόσο η ανάμνηση που έχω, αλλά περισσότερο η μαγεία της φύσης, των χρωμάτων και του φωτός που ακόμα τώρα που τις ξαναβλέπω με συναρπάζουν. Σου αφιερώνω και μια ακόμα από εκείνο το σετ φωτογραφιών

Χιόνι στη στυμφαλία είναι δύσκολο να δεις. Την πρωτοχρονια του 2018 που πηγα χαράματα είχε μια πασπάλα μόνο. Το υψόμετρό της είναι χαμηλό. Μπορεί το χιόνι να είναι μέχρι το Σούλι και η θερμοκρασία μετά το Κρυονέρι (μετά την χούνη) να δείχνει -16, στη Στυμφαλία θα έχει -2 τα χαράματα. Αν θες χιόνι και λίμνη, στον Φενεό, στη λίμνη Δόξα.

Πολύ όμορφες εικόνες, φέτος το καλοκαίρι είχε κρατήσει νερό η λίμνη κι ήταν όλα πράσινα...

Πρέπει να έχουν περάσει πολλές δεκαετίες από τότε που ο ΑΟΣΑΚ (αρδευτικος οργανισμος) είχε νερό όλο το καλοκαίρι χωρίς να βρεξει μηνες. Η φωτογραφία είναι από μια πρωτομαγιά άνυδρης χρονιάς. Μια καλή στιγμή για φωτογράφηση της είναι νωρίς το πρωί που έχει ομίχλη. Όχι πάντα, αλλά αν ανέβεις λίγο ψηλά τα πιάνεις όλα.

Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

ZdXSJxS.jpg