kbouk Super Moderator Staff member 8 January 2010 33,133 ΠΕΙΡΑΙΑΣ Today at 18:19 #11,101 Εγώ την βλέπω κανονικά και στο Flickr Reactions: stratigos24
stratigos24 AVClub Addicted Member 30 January 2011 1,366 Αθήνα Today at 18:29 #11,102 kbouk said: Εγώ την βλέπω κανονικά και στο Flickr Click to expand... Ίσως το θέμα να το έχει η εφαρμογή μου του Flickr... Πήρε update και την έχουν καπως χαλάσει ... Θα την ανοίξω μετά και από υπολογιστή να δω .. Και το πρώτο λινκ που έλεγα ότι είχε θέμα το πήρα copy paste σε browser στο κινητό και άνοιξε κανονικά..
kbouk said: Εγώ την βλέπω κανονικά και στο Flickr Click to expand... Ίσως το θέμα να το έχει η εφαρμογή μου του Flickr... Πήρε update και την έχουν καπως χαλάσει ... Θα την ανοίξω μετά και από υπολογιστή να δω .. Και το πρώτο λινκ που έλεγα ότι είχε θέμα το πήρα copy paste σε browser στο κινητό και άνοιξε κανονικά..
Nexus Senior Member 29 August 2007 648 Αθήνα Today at 18:32 #11,103 Γενικά το Flickr έχει πολλά θέματα τελευταία. Ειδικά η updated εφαρμογή ήταν τραγική. Ευτυχώς σε IOS την έκαναν rollback. Reactions: stratigos24
Γενικά το Flickr έχει πολλά θέματα τελευταία. Ειδικά η updated εφαρμογή ήταν τραγική. Ευτυχώς σε IOS την έκαναν rollback.