Λιγο "απαλη" μου φαινεται, σηκωνε περισσοτερο κοντραστ ή οχι? (για το "αχρωμη" δε λεω γιατι και δεν σου αρεσει και μαλλον λογω συνεφιας δεν υπηρχαν εντονα χρωματα).
Ηλία, κατι πρέπει να κάνεις με το μονιτορ σου.
Υ.Γ. Το "auto adjust colors" στο irfanview συνήθως είναι καλό αλλά εδώ το παρακάνει.
Εννοεις οτι ο Τασος την επεξεργαστηκε με το irfan view?
Δεν είναι irfanview, δεν έχει επεξεργασία, vibrance +5 και κορεσμός +3 στη μετατροπή του raw, δλδ όσο δίνει η μηχανή στο neutral περίπου. Δεν είναι κοντά στον κορεσμό, δεν είναι απαλή ώχρα το σπίτι αλλά πορτοκαλοκίτρινο και τα χόρτα επίσης έντονο κίτρινο. Σας φαίνεται άχρωμη από την πίσω πλαγιά, που το χρώμα της καλύπτεται από την απόσταση (είναι με 120ρη σε 1.6χ, μην ξεχνάμε) και τη μουνταμάρα
Γιάννη καλός πολίτης!
Υ.Γ που παρουσιάζεσαι;
Αντε... με το καλο.... τον γαιδαρο τον εφαγες, η ουρα εμεινε...
Γεια σας παιδια,ορκιστηκα χθες το πρωι,τωρα εχω αδεια μεχρι την Πεμπτη.Στο Πυροβολικο στη Θηβα ειμαι.Ολα καλα μεχρι τωρα:a0210:
Ειχε και ενα ωραιο σκηνικο μια μερα εκει με κατι δεντρα στο δασος και ηλιαχτιδες αναμεσα να πεφτουν,αλλα δυστυχως δεν ειχα φωτογραφικη μηχανη εννοειται εκει!
Γεια σας παιδια,ορκιστηκα χθες το πρωι,τωρα εχω αδεια μεχρι την Πεμπτη.Στο Πυροβολικο στη Θηβα ειμαι.Ολα καλα μεχρι τωρα:a0210:
Ειχε και ενα ωραιο σκηνικο μια μερα εκει με κατι δεντρα στο δασος και ηλιαχτιδες αναμεσα να πεφτουν,αλλα δυστυχως δεν ειχα φωτογραφικη μηχανη εννοειται εκει!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.