Φωτογραφία τοπίου

Re: Landscape Photography

555283_10150633940387511_552897510_9805207_1887517296_n.jpg

Απάντηση: Landscape Photography

Νομίζω έχεις ξεφύγει λιγάκι στο πείραγμα του ουρανού, ο οποίος πάει να το γυρίσει σχεδόν σε λουλακί, και προδίδεσαι, για το πείραγμα, από την αναντιστοιχία της αντανάκλασης του ουρανού στα νερά. Ή λιγότερο πείραγμα ή θα έπρεπε τουλάχιστον να πέσει και αντίστοιχο πείραγμα στα κάτω μισά των φωτογραφιών.

Paul πολυ ωραια φωτογραφια,το θεμα μαζι με τα ζεστα χρωματα μου δημιουργει ομορφα συναισθηματα βλεποντας την.

Σκετη απολαυση η νυχτερινη, performer! Μπραβο!
Και οι φωτο απο τη λιμνοθαλασσα, εντυπωσιακες, αξιος ο Τοκινα !!

Απάντηση: Re: Landscape Photography

Σκετη απολαυση η νυχτερινη, performer! Μπραβο!
Και οι φωτο απο τη λιμνοθαλασσα, εντυπωσιακες, αξιος ο Τοκινα !!

ευχαριστω :)

οντως, εχω μεινει καταευχαρηστημενος απο τον τοκινα τοσο απο την αποδοση οσο απο την πολυ καλη ποιοτητα κατασκευης..

Με κινητο τηλεφωνο 5mp. Σε μεγαλο μεγεθος εχει τα προβληματακια της, αλλα για αναμνηστικη, μια χαρα μου φαινεται...

a by 1L1as, on Flickr

Εδω η Θεσσαλονικη...

b by 1L1as, on Flickr

Εδω, τα περιχωρα της Θεσσαλονικης

c by 1L1as, on Flickr

Και εδω ο πυργος ελεγχου του αεροδρομιου της...

d by 1L1as, on Flickr

Σε καλο φως στην τελευταια, καλο κοντραστ νομιζω πηρα στα συννεφα...

Απάντηση: Landscape Photography

Racer και Performergr είναι σίγουρα καλύτερες από όσες έχω βγάλει εγώ από το ίδιο σημέιο.
Θα σας πετύχω επόμενη φορά που θα βολτάρω εκεί κοντά :-)

Επιτέλους τα κρύα τέλειωσαν και μπορώ να κάτσω έξω να φωτογραφίσω όταν αρχίζει η δύση του ηλίου. Γενικά ψάχτηκα πολύ με το κάδρο.Θυμήθηκα που κάπου ειχα διαβάσει ότι οι γραμμές καλό ειναι να ξεκινάνε απο τις άκρες και να καταλήγουν στο κέντρο του κάδρου (εδώ το τροποποίησα λίγο και χρησιμοποίησα την αντανάκλαση γιατί δεν ήθελα να την κόψω) . Εδω μάλλον με χαλάει το ότι η εμπρός άκρη της γέφυρας, μπερδέυεται με τα δέντρα στο φόντο πίσω. Έχω και άλλες παρόμοιες, θα ανεβάσω αργότερα.

Τραβηγμένη στο τμήμα του ποταμού Άρδα, που κόβει κάθετα το δρόμο απο Καστανιές προς Μαράσια. Έχει και ένα καφέ στην όχθη και γενικά πολύ όμορφο τοπίο με διάφορα πτηνά να περνάνε.

Smooth by fokionas, on Flickr

Ωραια ειναι Φωκιωνα, λιγο χαμηλο το κοντραστ στα συννεφα σε σχεση με το υπολοιπο καδρο, το οποιο ειναι ουτως ή αλλως επιβλητικο. Για την ακρη της γεφυρας, δεν ξερω αν θα διορθωνοταν αν ειχες τη δυνατοτητα να τραβηξεις απο λιγο πιο ψηλο σημειο, αλλα κι ετσι δεν ενοχλει ιδιαιτερα...

Φωκίωνα πολύ καλή, δοκίμασε αν θές να ανοίξεις λίγο τις σκιές στο γεφύρι - επάνω του, όχι αυτές που ρίχνει στο νερό.

ευχαριστώ για το χρόνο σας! Άλλη μια με το ιδιο θεμα αλλα διαφορετικό φίλτρο στα χρώματα

Strange by fokionas, on Flickr