Φωτογραφία τοπίου

Re: Landscape Photography

Ποια απο τις 2 ?? ;)

Και οι δυο ειναι πολυ καλες.Αλλα μ'αρεσει περισσοτερο η δευτερη.
Γενικα οι αρχαιοι ναοι και η αρχιτεκτονικη τους μου προκαλουν δεος

Γενικα οι αρχαιοι ναοι και η αρχιτεκτονικη τους μου προκαλουν δεος

Ποσο μαλλον οταν ειναι μεσα στα ποδια μας, αλλα δεν τους εχουμε δωσει και τοση σημασια (αν εισαι απο Αθηνα, καταλαβαινεις...)

664735_3371069054605_1047492900_o.jpg

Απο σύνθεση είναι όλες πολύ ωραίες φίλε Ροντρίκο αλλά τουλάχιστον στην οθόνη μου φαίνονται όλες πολύ σκοτεινές, με σχεδόν κρασαρισμένα μαύρα. Είναι επίτηδες αυτό ή τα βλέπω εγώ λάθος?

Απο σύνθεση είναι όλες πολύ ωραίες φίλε Ροντρίκο αλλά τουλάχιστον στην οθόνη μου φαίνονται όλες πολύ σκοτεινές, με σχεδόν κρασαρισμένα μαύρα. Είναι επίτηδες αυτό ή τα βλέπω εγώ λάθος?
Μαλλον ειναι λογο οθονης,πολυ λιγες φορες το εχω κανει αυτο.Ευχαρηστω για τα καλα σας λογια παντος!δεκτες και αρνητικες και θετικες κριτικες παντα!

Είδες πόσο ωφέλιμο και παραγωγικό είναι να μας κάνεις παρέα? Στα έλεγα και δεν με άκουγες...

Πολυ ωραια φωτογραφια τοπιου αυτη με το δεντρο,με σωστο καδραρισμα και ομορφα,φυσικα χρωματα.

Πολυ ωραιο το μοναχικο δεντρο και μου αρεσει ιδιαιτερα η καμπυλοτητα του εδαφους!

Είδες πόσο ωφέλιμο και παραγωγικό είναι να μας κάνεις παρέα? Στα έλεγα και δεν με άκουγες...
Μάλλον έχεις δικιο μια και στο Βοτανικό Κήπο αλλά και την επόμενη μέρα έβγαλα αρκετές που μου αρέσουν. Βέβαια ζουζούνια, λουλούδια, πρασινάδα και δεντράκια αλλά τι να κάνουμε δεν γίνεται να έχουμε νυφες για μοντέλα
Αλλο ένα δεντράκι, παράδρομος εθνικής στη έξοδο Αλίαρτου πρέπει να ξαναπάω