Φωτογραφία τοπίου

Re: Landscape Photography

Γιωργο, η πρωτη δεν μου αρεσε, γιατι, ο ουρανος ειναι αδιαφορος και ψιλοκαμενος χωρις να προσφερει το καψιμο και το χορταρι... ακουρευτο...!
Η δευτερη ειναι πολυ δυνατη λογω συμμετριας και θεματος, ακριβως οπως και του gianou, ειναι αυτο που λεμε, ωραιο τοπιο και το αποτυπωσατε και σωστα.
Η τριτη αναμεικτη, θα κρατουσα τον ουρανο για μελλοντικη ενθεση και θα αφηνα τα υπολοιπα...

Εχεις δικιο και για τις 3 στο μόνο που διαφωνώ είναι το οτι ο ουρανός δεν είναι καθόλου καμμένος στην πρώτη. Το ακούρευτο χορτάρι και ο "αδιαφορος" ουρανός είναι ο λόγος που τελικά στην πρώτη προτιμάω την άλλη έκδοση και μάλιστα σε ασπρόμαυρο που το χορτάρι "χάνεται" και φαίνονται οι γραμμές και τα συννεφα. Για την 2η θα ήθελα ίσως 10 λεπτά αργότερα αλλά δεν γινόταν ενώ και η τρίτη ο ουρανός και τα παιχνίδια με το φως είναι πράγματι το θέμα. Γενικά ο ουρανός ηταν εντυπωσιακός στα βουνά αν και πολλές φορές λόγω δεντρων και σκιών δεν μου φαίνεται πάντα ευκολο να τα χωρέσω στο κάδρο.
Τουλάχιστον βρήκα την όρεξη να τραβήξω φωτογραφίες μετά από καιρό. Ευχαριστώ για τα σχόλια θα ανεβάσω μερικές ακόμα σιγά σιγά

Last edited:

Θα βαρεθείτε να βλέπετε δέντρα

Και αυτη μ'αρεσει προσωπικα,δεν ειναι πολυ εντυπωσιακη σαν φωτο τοπιου,αλλα ειναι καλη,εχει ομορφη ατμοσφαιρα και σου αφηνει ωραια αισθηση οταν τη βλεπεις.

Και αυτη μ'αρεσει προσωπικα,δεν ειναι πολυ εντυπωσιακη σαν φωτο τοπιου,αλλα ειναι καλη,εχει ομορφη ατμοσφαιρα και σου αφηνει ωραια αισθηση οταν τη βλεπεις.

+1!

Αλεξ πολυ ωραια...
και μια απο μενα

533604_10151342574027511_34311203_n.jpg

Ευχαριστω Χρηστο.
Περιμενω με ανυπομονησια τις νυχτερινες σου : )

gianou εβαλες πολυ οξυτητα και δειχνει καπως ασχημα.
Αλλιως εχει ενδιαφερον σα καδρο και χρωμα.

Εχεις δικιο!! ειχα φτιαξει 2 και εκανα κατι πειραματα με gamma και sharpness και μεσα στην βιασυνη μου ανεβασα αυτην που δεν επρεπε αλλα μετα δεν με αφηνε να κανω edit και να βαλω την κανονικη.