Φωτογραφία τοπίου

Re: Landscape Photography

Somewhere... under the waterfall

fb_waterfall_ultrawidtddmz.jpg

Ελα Αλεξ, το εβαλα για σπασιμο... :7SFGSFG: Λεω, πριν γυρισεις και μας αρχισεις τα FF, να βαλω τα δικα μου τα κροπαρισμενα... :flipout::flipout: Το kitzsteinhorn ειναι...

Και εδω το Kaprun στους προποδες του...

_MG_5031_DxO_LR.jpg by 1L1as, on Flickr

Ποια μηχανή χρησιμοποιείς και τι ρυθμίσεις έκανες στη φωτογραφία;

Μην σε μπερδεύει το Milky Way στον ουρανό.
Δεν βγαίνει στο φράγμα, μάλλον ούτε ακόμα και με Deep Sky Filter & Hydrogen-Alpha filter.

Η φωτογραφία αυτή είναι μίξη 2 φωτογραφιών, μια για τον ουρανό που τραβήχτηκε στο Σούνιο, και η άλλη προφανώς... στο φράγμα του Μαραθώνα ( μου αρέσει που το διευκρινίζω κι όλας :D )

Οι φωτογραφίες και οι 2 τραβήχτηκαν με μια Nikon D5200 δυστυχώς στο JPEG Basic setting ( εξ' ου και ο πολύς κόκκος και το blurriness από το denoise & sharpening ).

Για τον ουρανό πήρε γύρω στα 20s @ F/4 ISO 800 @ 14mm
Και για το φράγμα 30s @ F/8 ISO 800 @ 35mm

Καταπληκτικό το Ahorn Alex!

Bill: και όμως μπορεί να βγει!
Gnd σε νυχτερινή! :)

Στον Μαραθώνα στο φράγμα με τόση φωτορύπανση από τοπικά αλλά και "μακρινά" ( Εθνική ).
Δεν το "έκαψα" το θέμα milky way στον Μαραθώνα για να είμαι σίγουρος μιας και έχω ήδη 2-3 μέρη κοντινά σχετικά που είναι πολύ καλά εώς και σούπερ για το θέμα.

Μπορει Δημητρη.Μου βγηκε να δωσω αυτες τις αποχρωσεις :-)

Ευχαριστω chriss.Σιγουρα μπορει να δειξει διαφορετικα και με αλλη επεξεργασια.Η παραπανω δεν ειναι ρεαλιστικη βεβαια οσον αφορα τα χρωματα,απλα μια προσωπικη επιλογη.Καποιες φορες αλλαζω και τις φωτο με το χρονο βεβαια αν μου βγαλουν καποιο αλλο συναισθημα.