Φωτογραφία τοπίου

Re: Landscape Photography

Πολύ ωραίες φωτογραφίες βλέπω και χαίρομαι! Αφού δεν προλαβαίνω να βγάλω, να βλέπω τουλάχιστον! Ειδικά του Παύλου με το σκυλί μου άρεσε πολύ!

Ο Κωστής έχει πολύ μεράκι με την φωτογραφία. Περιμένω να δω και άλλες όμορφες φωτογραφίες του.

Με την ευκαιρία, να βάλω και μια χθεσινή από ένα πολύ ιδιαίτερο τοπίο ..

Seaside of Desert
by Costas S. T., on Flickr

Κωστη σε ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια!
Ανυπομονω να βρεθουμε να φωτογραφισουμε παρεα...

Μακάρι Κωστή να πάμε για μια φωτογράφηση μαζί (και με moto ακόμα καλύτερα)

Το θέμα μου όμως είναι ότι φεύγω πάλι μεθαύριο και θα έλθω στην Ελλάδα ξανά τον Δεκέμβριο.

Μακάρι Κωστή να πάμε για μια φωτογράφηση μαζί (και με moto ακόμα καλύτερα)

Το θέμα μου όμως είναι ότι φεύγω πάλι μεθαύριο και θα έλθω στην Ελλάδα ξανά τον Δεκέμβριο.

Oποτε ερθεις στειλε μηνυμα να σελωσουμε τα δικυκλα και να παμε!

τι ωραια μερη!!!!

δειτε ομως και αυτο και πειτε μου γιατι ο καλλιτεχνης ισχυριζεται οτι δεν εχει πεσει φωτοσοπ. Η ερωτηση μου ειναι...ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ? δηλ τι φως θεικο ειναι αυτο? Αν αυτο δεν ειναι με curves τοτε παω ινδονησια. Τελος.

Rarindra Prakarsa Photography
http://photo.net/photodb/member-photos?user_id=2231437&include=all

Φωτοσοπ δεν ειναι!
Απλα εχει στημενες φωτο και καλα επεξεργασμενες στο lightroom :ernaehrung004:

Φωτοσοπ δεν ειναι!
Απλα εχει στημενες φωτο και καλα επεξεργασμενες στο lightroom :ernaehrung004:
Έχεις κάνει quote σε post που έγινε 7 χρόνια και 538 σελίδες πριν??? :grinning-smiley-043:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043

Εξαιρετικό θέμα. Ο μπλέ ουρανός είναι τελείως αταίριαστος προς την υπόλοιπη εικόνα που έχει φθινοπωρινά-χειμερινά χρώματα και τόνους. Μου φαίνεται επίσης πως ότι είναι μπλε είναι σύννεφα και ότι είναι άσπρο είναι ανοίγματα....που κάνει ακόμα ποιο περίεργη την εικόνα.

Last edited:

Σωκρατη ,που την εχεις τραβηξη την φωτο??
πολυ μουχλα εχουν οι κορμοι τον δεντρων....

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

θα συμφωνησω με των Κωστα....κριμα και ειναι καλο καδρο....

Ευχαριστω για τα σχόλια παιδια. Εχει λιγες μερες που ειπα να δοκιμασω διαφορετικες θερμοκρασιες χρωματος στην ιδια φωτο... εκτος ομως του οτι απο συνδυασμους χρωματων δεν εχω ιδεα, δεν εχω και καταλληλες φωτογραφιες και δοκιμαζω σε οτι εχω ευκαιρο... σε καποιες καθεται καλα σε αλλες οχι...

Στην παραπανω φωτο, τα συννεφα ηταν ηδη γαλαζια... η σκεψη ηταν να τα κανω ακομα πιο ψυχρά και απο τα ασπρα ανοιγματα να βγαινει θερμο φως που θα ταιριαζε με το κιτρινωπο των κτιριων στο κεντρο... το κατω μερος της φωτο με το ποταμι ηταν ψιλομπλε στην αρχη αλλα στη διαρκεια ειπα να παω κοντρα στη μπλεδιλα του νερου και να το κανω πιο θερμο και αυτο...

Τωρα, τι βγηκε απο ολα αυτα τελικα... κανεις δεν ξερει ... :flipout:

Και στην παρακατω, δοκιμασα τωρα προχειρα παρομοια επεξεργασια, και βγηκε ακομα... χειροτερη :furious3: θελει δουλεια...

_MG_8985_DxO_LR.jpg by 1L1as, on Flickr

Σωκρατη, εννοεις την "κασεροπολη" στο hoolland...:flipout:

Ηλια, οι δυο τελευταιες σου φωτογραφιες στο ποταμι ειναι πολυ καλες ,
προσωπικα θα τις προτιμουσα α/μ...

Και η προηγούμενη αλλά και ετούτη εδώ είναι σημερινές.
DSC_2767_zps73166872.jpg