Φωτογραφία τοπίου

Re: Landscape Photography

Συγχαρητήρια και απο εμένα. Όμορφη λήψη και σπάνιο όρθιο κάδρο, για βραδινό, που εδώ νομίζω οτι σωστά επέλεξες.

Στο μέρος που βρίσκεσαι εχει εκπληκτικά δάση και βουνά. Περιμένω να δω και τοπία απο εσένα.

ευχαριστω , Ντινο, Πανο!
Ανδρεα το τριτοξο γεφυρη ειναι πριν το χωριο Κηποι, στα Ζαγορια-Ιωαννινων
που χτιστηκε το 1814 και λεγετε καλογερικο η του Πλακιδα
το μικρο ειναι στον ιδιο δρομο (Ιωαννινα-Κηποι) μετα το χωριο Ελατη, και πριν στριψεις για Κηποι κ.α
ειναι στο δεξιο σου χερι, αλλα θελει λιγο προσοχη ,γιατι δεν φαινετε καλα απο τον δρομο.....
μονο σε εκεινη την περιοχη και ακτινα 15 χιλ. υπαρχουν πανω απο 12 γεφυρια, οπως του Κοκκορι και Μισιου, απο τα πιο γνωστα...

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

δυστυχος και αυτα με το περασμα του χρονου, και την απαξιωση του κοσμου,που τα βλεπει μονο σαν τουριστικη ατραξιον εχουν εγκαταλειφθει, στη τυχη τους,

του κοκκορι και τις κλειδωνιας ειναι ισως τα πιο συντηρημενα λογο οτι ειναι τα πιο...τουριστικα
αλλα θα μου πεις και τις πλακας ηταν "τουριστικο" αλλα πηγε ..ακλαφτο

ευχαριστω , Ντινο, Πανο!
Ανδρεα το τριτοξο γεφυρη ειναι πριν το χωριο Κηποι, στα Ζαγορια-Ιωαννινων
που χτιστηκε το 1814 και λεγετε καλογερικο η του Πλακιδα
το μικρο ειναι στον ιδιο δρομο (Ιωαννινα-Κηποι) μετα το χωριο Ελατη, και πριν στριψεις για Κηποι κ.α
ειναι στο δεξιο σου χερι, αλλα θελει λιγο προσοχη ,γιατι δεν φαινετε καλα απο τον δρομο.....
μονο σε εκεινη την περιοχη και ακτινα 15 χιλ. υπαρχουν πανω απο 12 γεφυρια, οπως του Κοκκορι και Μισιου, απο τα πιο γνωστα...

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

δυστυχος και αυτα με το περασμα του χρονου, και την απαξιωση του κοσμου,που τα βλεπει μονο σαν τουριστικη ατραξιον εχουν εγκαταλειφθει, στη τυχη τους,

του κοκκορι και τις κλειδωνιας ειναι ισως τα πιο συντηρημενα λογο οτι ειναι τα πιο...τουριστικα
αλλα θα μου πεις και τις πλακας ηταν "τουριστικο" αλλα πηγε ..ακλαφτο

Σε γενικες γραμμες ολη η περιοχη πανω απ τα Γιαννενα, προς ζαγοροχωρια ειναι πολυ ωραια για τους λατρεις της φωτογραφιας. Ετοιμαζω και γω ενα 4ημερο ταξιδι προς τα τελη Μαρτη προς τα εκει, μολις φτιαξει λιγο ο καιρος!

https://500px.com/photo/100245149/syvota-little-port-by-giannis-dimitriou?from=user_library
fb6470ee5b2fe9e537f0e60786813536

Απάντηση: Landscape Photography

Πολύ sharpness Παναγιώτη , για το κάδρο δεν έχω άποψη δύσκολη η φωτογραφία τοπίου .

Απάντηση: Landscape Photography

:flipout: , έλα τώρα , δεν έχω τίποτε με τον Παναγιώτη , απλά εδώ για να το προσέξω και εγώ ξέφυγαν λίγο τα πράγματα .