Φωτογραφία τοπίου

Re: Landscape Photography

4.jpg

Σε λιγο, δεν θα χωρανε οι προθηκες του σαιτ, τα βραβεια και τις διακρισεις.... https://fstoppers.com/contests/these-are-winners-fstoppers-may-photo-contest-73492

Πολλα μπραβο σε ολους...

Μπράβο και από εμένα.

Τέτοιες διακρίσεις μας δίνουν το κίνητρο να βελτιωθούμε εμείς. Θαυμάζουμε την δουλειά αυτών των ανθρώπων και μας κάνουν με έναν τρόπο να βλέπουμε μπροστά.
Πάντα τέτοια

Σε λιγο, δεν θα χωρανε οι προθηκες του σαιτ, τα βραβεια και τις διακρισεις.... https://fstoppers.com/contests/these-are-winners-fstoppers-may-photo-contest-73492

Πολλα μπραβο σε ολους...

Μ' έπιασες!

Thanks man!

Πολύ ελληνικό κοινό και ειδικά πολύ πορτραίτο από Ελλάδα παίζει στο fstoppers, έτσι είπα να σπάσω λίγο την μονοτονία να δούμε και κανά τοπίο :p

Μπράβο και από εμένα.

Τέτοιες διακρίσεις μας δίνουν το κίνητρο να βελτιωθούμε εμείς. Θαυμάζουμε την δουλειά αυτών των ανθρώπων και μας κάνουν με έναν τρόπο να βλέπουμε μπροστά.
Πάντα τέτοια

Thank you Κώστα, και ακριβώς όπως το 'πες, το κυνήγι δεν τελειώνει ποτέ.
Η ενασχόληση φέρνει την βελτίωση και όσο το hobby το κάνουμε παθιασμένα τόσο πιο πιθανές οι επιτυχίες ;)

billpeppas συγχαιρω την προσπαθεια και τον κοπο σου να κανεις μακρινα οδοιπορικα με αγαπη για την τελεια στιγμη(καιρικες συνθηκες, φως το ζητουμενο, επιστημη ολοκληρη που ασχοληθηκαν ολοι οι αληθινοι δημιουργοι του κινηματογραφου και της φωτογραφιας) που εχει ως αποτελεσμα τις πολυ ομορφες φωτογραφιες σου που εχω δει και σε αλλα φορουμ και τις αναρτησεις στο 500πχ facebook σου ευχομαι παντα τα καλυτερα.Αναφορικα με τις φωτο του partisan αποπνεουν μια ποιητικη ζωγραφικη,μαγικη αισθηση αλλωστε του αρεσει πολυ ο Γ. Αρβανιτης.

Last edited:

Ευχαριστώ πολύ φίλε μου για τα πολύ καλά σου λόγια!
Μακάρι όλοι μας να μπορούμε να κάνουμε τα όνειρά μας και τα χόμπυ μας πραγματικότητα, να περνάμε καλά και να βοηθάμε ο ένας τον άλλον όπως μπορούμε :)

Ευχαριστώ Δημήτρη!

Καλημέρα παίδες!
Τοπίο τοπίο πάμε να αναδείξουμε την ομορφιά της χώρας μας.

Τώρα είμαι σε αναζήτηση νέου προορισμού :D

Συγχαρητήρια.
Και αν δει κανείς τις φωτογραφίες που είχε να ανταγωνιστεί κάνει ακόμη πιο σπουδαία τη διάκριση του.

Συγχαρητήρια.
Και αν δει κανείς τις φωτογραφίες που είχε να ανταγωνιστεί κάνει ακόμη πιο σπουδαία τη διάκριση του.

Σωστος! Συγχαρητηρια κ απο εμενα!

Ωραίο πανόραμα atari λίγο παραπάνω θερμά τα χρώματα όμως.

Πολυ θα την ηθελα για Wallpaper, αλλα απ'οτι ειδα δεν... ΚΡΙΜΑ...

Τι εννοείς Ηλία ?

Ωραίο πανόραμα atari λίγο παραπάνω θερμά τα χρώματα όμως.

Λίγο μόνο; :p

Βασικα ήθελα να δινει μια πιο "παλιακη" αίσθηση. Thanks!