Φωτογραφία τοπίου

Re: Landscape Photography

Πρέπει να κόψουν κώλους για τα καλά δε πάει άλλο.

11745439_10206954465118593_654390995836849449_n.jpg

Τυχαία 3η εστία κατά την διάρκεια της σημερινής φωτιάς στην Σταμάτα-Αγ. Στέφανος...

Ωραιο το πανοραμα teo! Με ποιο προγραμμα τις ενωσες; Αριστερα φαινονται 2-3 μαυρες καθετες γραμμες..

Ωραιο το πανοραμα teo! Με ποιο προγραμμα τις ενωσες; Αριστερα φαινονται 2-3 μαυρες καθετες γραμμες..
Thanks φιλος. Τις ένωσα με το Microsoft Ice..Τις είδα τις γραμμές αλλά δεν μπόρεσα να κάνω κάτι διαφορετικό...

Εγώ όσες φορές είχα δουλέψει το ice μου τα έβγαζε μια χαρά..πριν ένα μήνα έκανα φορματ και πέρασα windows 8.1 και στο πρώτο πανόραμα που δοκίμασα να κάνω βγήκε αρκετά κακό...δεν θυμάμαι ποια έκδοση είχα στα 7 αλλά αυτή που κατέβασα τώρα έχει σίγουρα διαφορετικό interface από την προηγούμενη!

Δοκίμασες κανένα άλλο;

Εγώ όσες φορές είχα δουλέψει το ice μου τα έβγαζε μια χαρά..πριν ένα μήνα έκανα φορματ και πέρασα windows 8.1 και στο πρώτο πανόραμα που δοκίμασα να κάνω βγήκε αρκετά κακό...δεν θυμάμαι ποια έκδοση είχα στα 7 αλλά αυτή που κατέβασα τώρα έχει σίγουρα διαφορετικό interface από την προηγούμενη!

Δοκίμασες κανένα άλλο;

Όχι δεν δοκίμασα...Αλλά τώρα που το λες θα δω αν υπάρχουν διαφορετικές εκδόσεις Νομίζω είχα δοκιμάσει κ το photoshop αλλά πήρα παρόμοιο αποτέλεσμα...

Θα την φτιάξω πάλι το βραδάκυ σωστά, γιατί αν και δεν φαίνεται στο μέγεθος αυτό, όταν έκανα blending ξέχασα να κάνω align τα layers και ήταν λίγο εκτός λόγω focus breathing :D

Thanks anochampions & teobot :)