Φωτογραφία τοπίου

Re: Landscape Photography

Αν γουστάρεις στο επόμενο καλό χρονικό σημείο ( μέρες πρίν και μετά το new moon ) πάμε Σούνιο να βαρέσουμε μαζί στην πράξη ;)

We'll be in touch!
Καλημέρα!

Ενημερώστε και εμένα Μπιλ να έρθω αν είμαι free,βρήκα ωραίο σημείο προχθές στο βουνό ανάμεσα σε Λαύριο και Σούνιο,να σας πάω προς τα εκεί..θα ανεβάσω φωτό αύριο μεθαύριο!

Chrisssb πολύ καλή! Για Σούνιο παίζω κι εγώ αν είμαι εύκαιρος όταν το κανονίσετε!

Ωραία, να μαζευτούμε κάμποσοι να πάρουμε και σνάκ να γίνει και shooting & τέρτζελες :p

Παρα πολυ όμορφη Χρήστο, οπως και όλες αυτου του στυλ που βγάζεις τελευταια. Αυτή ειναι πανοραμα ε;

Σε ευχαριστώ πολύ.

Ναι είναι πανόραμα από τρεις λήψεις.
Για να βγει σωστά ένα πανόραμα, καλό είναι να γίνεται επικάλυψη της μιας με την άλλη περίπου 30%.

Σε ευχαριστώ πολύ!

Στενοχωρήθηκα χτες γιατί το μέρος είναι πανέμορφο αλλά δεν πρόλαβα να βγάλω πολλές γιατί αργήσαμε να πάμε και γιατί ο κολλητός που είμαστε μαζί ... κρύωνε και ήθελε να φύγουμε νωρίς. :P

Μιλάμε παραδείσιο μέρος.

Για να βγει σωστά ένα πανόραμα, καλό είναι να γίνεται επικάλυψη της μιας με την άλλη περίπου 30%.

Δε τοξερα και παντα τις εβγαζα με οριακα, πολυ καλό tip!

Στενοχωρήθηκα χτες γιατί το μέρος είναι πανέμορφο αλλά δεν πρόλαβα να βγάλω πολλές γιατί αργήσαμε να πάμε και γιατί ο κολλητός που είμαστε μαζί ... κρύωνε και ήθελε να φύγουμε νωρίς. :P

Χαχαχα αυγουστιατικα; Πρεπει να βρεις αλλο κολλητο για φωτογραφικες εξορμισεις!

Δε τοξερα και παντα τις εβγαζα με οριακα, πολυ καλό tip!

Χαχαχα αυγουστιατικα; Πρεπει να βρεις αλλο κολλητο για φωτογραφικες εξορμισεις!

Είχε 8 βαθμούς εκεί που ήμασταν (πριν βγει η φωτό ήμασταν ψηλότερα στα 1950 μέτρα) και φύσαγε, με κοντομάνικα.
Εμένα το κρύο μου αρέσει αλλά αυτός κλείστηκε στο αυτοκίνητο! :flip out:

παρακάτω στη θέση που έβγαλα αυτή τη φωτό ξεμύτισε από το αυτοκίνητο αλλά για κακή του τύχη εμφανίστηκαν 3 τσοπανόσκυλα.
Δεν ξέρα ρε γμτ... εμένα ποτέ δεν μου έχει γαβγίσει σκυλί... αυτόν χτες τον τρέλαναν (αν και είμαστε δίπλα δίπλα εμένα ούτε που με ενοχλήσανε καθόλου).
Ξανακλείστηκε στο αυτοκίνητο και άρχισε την γκρίνια .... οπότε!

ωραια Χρηστο:a0210:

ανεβηκατε μεχρι επανω?

Ευχαριστώ!

Μέχρι το καταφύγιο μόνο.
Το αυτοκίνητό μου είναι αρκετά χαμηλό (golf) και μια λαχτάρα για το carter την είχαμε...

Καταπληκτικό μέρος εκεί πάνω! Πανέμορφο!
θέλω να ξαναπάω... δεν πρόλαβα να το χαρώ όσο ήθελα!

11908758_10207177926304983_3373830256885205582_o.jpg