Φωτογραφία τοπίου

Re: Landscape Photography

Κώστα έχεις πολύ υλικό από διαφορετικές μηχανές καιρός είναι να το (χτενισης) και να κάνεις μία έκδοση που κατά την γνώμη μου θα αφήσει το στίγμα σου, πιστεύω ότι δεν προμοταρεις το ταλέντο σου,αλλά χρειάζεται και το μάρκετινγκ,παλαιότερα ασχολήθηκα με βιβλία και πίνακες λόγω συγκυριων και κατάλαβα ότι είναι δύσκολη υπόθεση αν δεν γνωρίζεις τους κατάλληλους ανθρώπους με όραμα και πίστη αλλά και γνώσεις και όχι με γνώμονα το κέρδος που δυστυχώς είναι η αιτία πού έχουν μείνει αριστουργηματα στα αζήτητα μέχρι να πάρουν την αρμόζουν θέση στην ιστορία της τέχνης βλέπε βαν Κονγκ...η δεύτερη φωτογραφία είναι κινηματογραφικη με εξαιρετικό φωτισμό, αλλά τι τα λέω όλα αυτά είμαι σίγουρος ότι τα γνωρίζεις καλή συνέχεια σε ότι κάνεις και ελπίζω να ασχοληθείς περισσότερο με τα σύμβολα και την μεταφυσική και τα μαθηματικά και όλες οι επιστήμες με σύμβολα ξεκίνησαν...Μεγάλο θέμα.

Last edited:

[/QUOTE]Ξέχασα το κυριότερο πού ίσως να το έχεις κάνει,μια έκθεση τα υπέροχα τοπία σου και όχι μόνο,εδώ χρειάζεται ένας καλός επιμελητής...Πολλά ορθογραφικά λάθη κάνω και δεν μπορώ να τα διορθώσω λίγος ο χρόνος που μας δίνεται,γράφω και από αντροιτ ταμπλετ..

Last edited:

Κώστα έχεις πολύ υλικό από διαφορετικές μηχανές καιρός είναι να το (χτενισης) και να κάνεις μία έκδοση που κατά την γνώμη μου θα αφήσει το στίγμα σου, πιστεύω ότι δεν προμοταρεις το ταλέντο σου,αλλά χρειάζεται και το μάρκετινγκ,παλαιότερα ασχολήθηκα με βιβλία και πίνακες λόγω συγκυριων και κατάλαβα ότι είναι δύσκολη υπόθεση αν δεν γνωρίζεις τους κατάλληλους ανθρώπους με όραμα και πίστη αλλά και γνώσεις και όχι με γνώμονα το κέρδος που δυστυχώς είναι η αιτία πού έχουν μείνει αριστουργηματα στα αζήτητα μέχρι να πάρουν την αρμόζουν θέση στην ιστορία της τέχνης βλέπε βαν Κονγκ...η δεύτερη φωτογραφία είναι κινηματογραφικη με εξαιρετικό φωτισμό, αλλά τι τα λέω όλα αυτά είμαι σίγουρος ότι τα γνωρίζεις καλή συνέχεια σε ότι κάνεις και ελπίζω να ασχοληθείς περισσότερο με τα σύμβολα και την μεταφυσική και τα μαθηματικά και όλες οι επιστήμες με σύμβολα ξεκίνησαν...Μεγάλο θέμα.

ναι ,υπαρχει πολυ υλικο ,
επισεις εχω πανω απο 10000 σλαιτς που πρεπει καποια στιγμη να ασχοληθω μαζι τους
αλλα δυστυχος χρονος δεν υπαρχει,και αν υπαρξει, προτιμω να τον εκμεταλευτω για φωτογραφιση , ερχοντε δυσκολα χρονια....

παντος, σε ευχαριστω tim για τον χρονο σου, και να ξερεις οτι παντα τριγυρνα στο μαυλο μου τετοιες σκεψεις...ιδωμεν-bye-

Κώστα είσαι φωτογράφος.
Και πως ορίζεται αυτό?
Πάντως όχι με την χρηματική αμοιβή.
Δεν είσαι ούτε ερασιτέχνης, ούτε επαγγελματίας, είσαι φωτογράφος.
Είσαι ο άνθρωπος πίσω από τη μηχανή όποια και αν είναι αυτή.
Οι φωτογραφίες σου έχουν κάτι από τον ψυχικό σου κόσμο.
Έχεις δώσει ταυτότητα σε αυτά που φωτογραφίζεις.
Βλέποντας τις φωτογραφίες σου αναγνωρίζω αμέσως ότι είναι δικές σου.
Δεν έχει σημασία ο εξοπλισμός στα χέρια σου αλλά η πνοή που δίνεις στη φωτογραφία.
Έχω την αίσθηση ότι όλα θα έρθουν στην ώρα τους,αρκεί να το θες και εσύ.
Δε χρειάζεται να γράψω κάτι άλλο, οι φωτογραφίες σου τα λένε όλα.

Ομορφη Ηλια.

Ρε παιδια τι κανω λαθος και στο φορουμ φαινoται τοσο θολες οι φωτογραφιες? Copy paste απο το sharing του flickr κανω.. σε διαστασεις 1024x700 περιπου.

Πολύ καλή Ηλία! Εκτός από το πρώτο - δεύτερο πλάνο έχουμε και τα "μαγικά βουνά" πίσω... :SFGSFGSF:

Δούλευα στην Κω πάνω από 9 χρόνια. Δίπλα στην Αστυπάλαια... Είχα ακούσει πολλά αλλά δεν πήγα ποτέ μου δυστυχώς. Το μετανιώνω μόνο και μόνο στην θέα αυτή της υπέροχης φωτογραφίας. Κρίμα. Όμως έχω γυρίσει καλά στην Νίσυρο στην χώρα και έχω κάνει και δύο μήνες στην Ψέριμο.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Καθώς προχωράμε μαθαίνουμε.

Παρακάτω είναι ένα τοπίο τραβηγμένο με την Nikon D90. Είχα ακουμπήσει την μηχανή σε ένα χαμηλό τοιχάκι και έκλεισα τελείως το διάφραγμα για να γράψει ελαφρώς η κίνηση της θάλασσας. Την έχω ξανακάνει HDR αλλά είχε τα κακά της χάλια από πλευράς θορύβου και βαριάς επεξεργασίας. Εδώ νομίζω πως είναι καλύτερα από πριν.

Sea and Mountain-scape (HDR) by Panagiotis Adamopoulos, on Flickr

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Τραβηγμένη και αυτή με την D90 αλλά με φακό τον Sigma 28-70mm f/2.8 που είχα παλιά. Λόγο κάποιας ασυμβατότητας του φακού όλες οι φωτογραφίες έβγαιναν 1-2 stop πιο σκοτεινές και φυσικά με θόρυβο όπως και αυτή που είδα και έπαθα για να την συνεφέρω.

The Bench and the Tree by Panagiotis Adamopoulos, on Flickr