Φωτογραφία τοπίου

Re: Landscape Photography

Η τελευταία μου αρέσει περισσότερο ως φωτογραφία αλλα από την άλλη λέω Τι άσχημες πόλεις έχουμε θέε μου ?

Απάντηση: Re: Landscape Photography

Aν ειναι απο τα καστρα, μα τι ζουμ φακο εχεις!!!
Απο ποιο σημειο σταθηκες κ φωτογραφισες?

Nikon Coolpix P600 f5,6 1/40 iso100 197,1mm , εάν μπεις στο flickr τα αναφέρει .

Η συντριπτική πλειοψηφία των πόλεων παγκοσμιως εχουν και τετοιες γειτονιες (και πολυ, ΠΟΛΥ ομως χειροτερες)

Γκρινιαζουμε για τα παντα ρε φουστη μου...

Απάντηση: Landscape Photography

Ποιες γειτονιές βρε παιδιά, εδώ ο τηλεφακός βρήκε περίβλεπτο σημείο και έχει συμπιέσει όλη την απόσταση από τα κάστρα μέχρι τη θάλασσα. Αυτό που βλέπετε είναι μια ευθεία κάπου στα 800 μέτρα, ξεκινάει από τη Ροτόντα, περνάει από πλατεία Ναυαρίνου και φτάνει στη θάλασσα.

Να εδώ το ανάποδο εφέ, από τη θάλασσα μέχρι Συκιές, ακόμη μεγαλύτερη συμπίεση (500ρης)

compressed by S_end, on Flickr

Συμπέρασμα: μην πιστεύετε στην απάτη του τηλεφακού! Ίσως γι' αυτό τον λέει φίλος "τηλε-φακ-όφ" :flipout:

Last edited:

αν και η Θεσσαλονικη γενικα ειναι ασχημη πολη ,ειναι ομως η πιο συμπαθητικη και ανθρωπινη, και φιλικη
οχι οπως το μπ@@@@@@ο η Αθηνα

Η Θεσσαλονίκη "περπατιέται", η Αθήνα εκτός ιστορικού κέντρου όχι - εκτός αν πας στα πρώην χωριά (Μαρούσι-Χαλάνδρι ας πούμε), ή στα πρώην προάστια όπου υπάρχει ακόμα ψήγμα αίσθησης γειτονιάς...