Φωτογραφία τοπίου

Re: Landscape Photography

Είναι οι καθημερινές αυτες, οι "street" μου, με την μοναδικη φωτογραφικη που εχω παντα μαζι! :p

Εγω φταίω που μαρεσουν και αυτες, και δεν ειμαι δουλος της ποιότητας (τελευταια μαλιστα βαζω και extra θορυβο στις φωτογραφιες);; :flipout:

να πω οτι εχεις και κανενα θηριο, μια σταλια ειναι η μηχανη σου...:smash:

Είναι οι καθημερινές αυτες, οι "street" μου, με την μοναδικη φωτογραφικη που εχω παντα μαζι! :p

Εγω φταίω που μαρεσουν και αυτες, και δεν ειμαι δουλος της ποιότητας (τελευταια μαλιστα βαζω και extra θορυβο στις φωτογραφιες);; :flipout:

Έλα παραδέξου ότι το κάνεις για να πείσεις τον εαυτό σου ότι πρέπει να παίρνεις μαζί σου συνέχεια την μηχανή.

Πάντως μόνο κακές δεν τις λες .... ακόμα και με τον θόρυβο :ADFADF1:

Έλα παραδέξου ότι το κάνεις για να πείσεις τον εαυτό σου ότι πρέπει να παίρνεις μαζί σου συνέχεια την μηχανή.

Πάντως μόνο κακές δεν τις λες .... ακόμα και με τον θόρυβο :ADFADF1:

xaxaxa λες ε; Εγω περιμένω το πρώτο κινητό με viewfinder για να το κανω δωρο στον partisan! :flipout:

Κώστα πού πας και τα ξετρυπωνεις αυτά τα τοπία και ναι με την d80 δείχνουν μαγικά (με τι φακό έγιναν οι λήψεις?)τώρα για τεχνικές λεπτομέρειες,θόρυβο σωστά χρώματα καλύτερη μηχανή για τοπία( βλέπε D810 αν και θα ήμουν περίεργος να δω από εσένα μια δοκιμή )δεν ισχύουν αυστηρά οι κανόνες με γνώμονα το όραμα του δημιουργου,άλλωστε οι κανόνες είναι για να καταργούνται σε όλες τις τέχνες εφόσον τούς κατακτήσουμε.Πικάσο,Σεζαν,Μαλαρμε και πολλοι αλλοι πού γνωρίζεις πολύ καλά,γιατί πειραματιστηκες με την d80 ενώ έχεις καλύτερες μηχανές?και κάτι άλλο ενδιαφέρον,για την Marianne Oelound η καλύτερη μηχανή πού έφτιαξε ποτέ η ΝΙΚΟΝ για εσωτερικούς χώρους και Σπορ είναι η 12 μέγαπιξελ D3s για αυτό και η περιέργεια για την D80 http://www.dpreview.com/forums/post/56060174

Last edited:

Κώστα πού πας και τα ξετρυπωνεις αυτά τα τοπία και ναι με την d80 δείχνουν μαγικά (με τι φακό έγιναν οι λήψεις?)τώρα για τεχνικές λεπτομέρειες,θόρυβο σωστά χρώματα καλύτερη μηχανή για τοπία( βλέπε D810 αν και θα ήμουν περίεργος να δω από εσένα μια δοκιμή )δεν ισχύουν αυστηρά οι κανόνες με γνώμονα το όραμα του δημιουργου,άλλωστε οι κανόνες είναι για να καταργούνται σε όλες τις τέχνες εφόσον τούς κατακτήσουμε.Πικάσο,Σεζαν,Μαλαρμε και πολλοι αλλοι πού γνωρίζεις πολύ καλά,γιατί πειραματιστηκες με την d80 ενώ έχεις καλύτερες μηχανές?και κάτι άλλο ενδιαφέρον,για την Marianne Oelound η καλύτερη μηχανή πού έφτιαξε ποτέ η ΝΙΚΟΝ για εσωτερικούς χώρους και Σπορ είναι η 12 μέγαπιξελ D3s για αυτό και η περιέργεια για την D80 http://www.dpreview.com/forums/post/56060174

Τιμ, οι φωτο ειναι απο το κομματι , Μετσοβο-Χαλικη, πηγα αργα ομως και δεν εφτασα εκει που ηθελα
οι περισσοτερες ειναι αργα το απογευμα συν οτι ειναι με τον nikkor-n.c 35mm 1.4 ,γιαυτο εχουν και μια κιτριναδα
- τα κρυσταλλα του ειναι με επικαλυψη φθοριου-
την d80 την ανακαλυψα σε μια ξεχασμενη τσαντα, πρεπει να την εχω απο το 2012
ειπα να την παρω μαζι να δω αν με βολευει για κανεναν τελε (105, 180) αλλα δεν φοραει non-al φακους
και ετσι θα ψαξω για καμια d200 η d300, μια d7000 που δοκιμασα , δεν μου αρεσε το raw αρχειο- πολυ ευαισθητο στα χρωματικα προφιλ
η d80 σε νορμαλ iso εχει καλο γραψιμο , αλλα εκει που παω εγω προτιμω το σωμα να ειναι πιο αντοχης, και θελω να ξεκουρασω και λιγο την df
βγαλε, βαλε φακους δεν προλαβενω να την καθαριζω
ναι για τοπια η σειρα d800, d810 ειναι πολυ καλη, αλλα μεγαλα τα αρχεια τους και προς το παρον δεν υπαρχει ουτε χρονος ουτε χρημα για γενικη αναβαθμιση....

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

At the old castle by Konstantinos Trachanas, on Flickr

At the old castle II by Konstantinos Trachanas, on Flickr

At the old castle III by Konstantinos Trachanas, on Flickr