Φωτογραφία τοπίου

Re: Landscape Photography

Τάσο σαν ακουαρέλα,την φαντάζομαι εκτυπωμένη,πολύ καλή.

Κώστα επειδή δεν μπορώ να μην σκεφτώ την Polaroid εκπληκτική σειρά φωτογραφιών τού A.Tarkofsky. http://www.gwarlingo.com/2013/the-polaroids-of-andrei-tarkovsky-the-mystery-of-everyday-life/ πού θαυμάζω,ε κάτι τέτοιο μου θυμίζει το στυλ σου σε ορισμένες φωτογραφίες σου,μην το πάρεις και πολύ επάνω σου και συνέχισε να παράγεις έργο:smash:,εαν θυμάμαι μία φωτογραφία του Τάσου (send) μου κέντρισε την ματιά ήταν ένα δέντρο στην Επάνωμη αν θυμάμαι καλά,που αποκόμισα την ίδια αίσθηση.

Last edited:

Τάσο και αυτή που ανέβασες είναι βγαλμένο καρέ από ταινία του,μάλλον εννοούσα κάποια άλλη από τα δέντρα σου επηρεασμένος από κάποια καρέ από τις ταινίες του,πάντως αν μπορείς να προσομοιωσης κάποιες σε Polaroid νομίζω ότι αξίζουν,τώρα το αν είναι εφικτό νομίζω ότι εσύ και ο Κώστας(partisan)το γνωρίζεται καλύτερα.

χαχαχα Τιμ, θα σταματησω να φωτογραφιζω και θα υπογραφω μονο αυτογραφα:ridinghorse:

πλακα πλακα ειναι προτιμοτερο να βλεπεις μια ταινια του tar ,καθε βδομαδα, παρα να πας σε σχ. φωτογραφιας

κατα τα αλλα, ολα γινονται στην digital εποχη , υπαρχουν 2-3 προγραμματα για προσομοιωση πολαροιντ που ειναι και πολυ καλα
καποτε μου δωσανε ενα σπασμενο, αλλα με το φορματ που εκανα στο πισι χαθηκε

ειδε κανεις το: one day in the life of andrei arsenevich??
υπαρχει στα ελληνικα??

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

σορρυ, αλλου ηθελα να το ποσταρο, ασ σβηστει..

Ωραίο φως πέτυχες,όποιος ψάχνει βρίσκει.Όσο για τον τίτλο πιο πετυχημένος και από την φωτογραφία,ποιητικοτατος,Κώστα μακάρι να δημιουργήσεις το ταξιδιωτικό βίντεο δρόμου πού σκέφτηκες φτιάχνοντας από τούς τίτλους ποίηση και μουσική που βάζεις στις φωτογραφίες πολλές φορές ένα αφηγηματικό φιλμάκι δίνοντας αυτά πού εκφράζεις στην τέχνη τής κίνησης της μαγείας του κινηματογραφου,ξέρω είναι δύσκολο εγχείρημα γιατί πρόκειται για διαφορετικά πράγματα αλλά δουλεμένα με τα ίδια υλικά το αποτέλεσμα εξαρτάται βέβαια από εσένα και την τεχνική σου στην δημιουργια φιλμ,βίντεο, παιζουν πολλα,πιστεύω ότι με την ξεχωριστή ματιά σου κάτι καλό θα βγει.Καλή τύχη στην αναζήτησή σου.

Last edited:

κατα τα αλλα, ολα γινονται στην digital εποχη , υπαρχουν 2-3 προγραμματα για προσομοιωση πολαροιντ που ειναι και πολυ καλα
καποτε μου δωσανε ενα σπασμενο, αλλα με το φορματ που εκανα στο πισι χαθηκε
Ρίξε μια ματιά στο Alien Skin Exposure. Θα βρεις πολλά τέτοια presets. Το δουλεύω αυτό το πρόγραμμα γιατί με ενδιαφέρει πολύ η vintage προσέγγιση γενικά, έστω και ως προσομοίωση.

ευχαριστω Χρηστο, ειναι στη creta farm:flipout:

στο φοινικοδασος του αγ. νικητα , κοντα στον τσουτσουρα/νοτιο ηρακλειο