Φωτογραφία τοπίου

Απάντηση: Landscape Photography

Καταπληκτικό μέρος να αράζεις στο γρασίδι και να αδειάζει το μυαλό από προβλήματα! Δυστυχώς στην Αθήνα δεν έχω βρεί κάτι ανάλογο... Είναι ένα πάρκο μέσα στην Στουτγάρδη.

Απάντηση: Landscape Photography

[offtopic]
Για γρασίδι δεν ορκίζομαι, αλλά υπάρχουν και στην Αθήνα μικρά παρκα-διαμαντακια που σιγά σιγά τα μαθαίνω κι εγώ τώρα που ψάχνω για βόλτες της κόρης μου.
Πάλι καλά να λέμε που έχουν μείνει κι αυτά.
[/offtopic]

Re: Landscape Photography

Πίνακας...μού αρέσει πολύ,κάδρο,χρώμα,τά πλεούμενα παλιά μέν αλλά κάνουν γιά δουλειά,ό ουρανός μέ τά σύννεφα πού δίνουν τήν αίσθηση πτήσης προιστορικού γιγάντιου πουλιού,ο κόκκος όπως πρέπει γιά πίνακα.Γιά τόν ορίζοντα εσύ αποφάσισε,ανέβασε καί από τήν Κρήτη καμιά πρόσφατη όποτε θες,πάντως όταν έχεις κέφια ζωγραφίζεις.

Πολυ ωραιο καδρο Κωστα (με μια ατελεια που βαρεθηκες να φτιαξεις :p ) κ πραγματικα υπεροχοι τονοι :SFGSFGSF:
Βεβαια το τοσο κλειστο διαφραγμα, χωρις ιδιαιτερο ενδιαφερον στο βαθος, και η πολυ υψηλη ταχυτητα μου φανηκαν παραξενα. Παραξενα βεβαια αν λαβεις υποψην την πεπατημενη :)
Μαλλον ειναι αναγκαια λογω το iso1600 που επελεξες για την ληψη σου, αλλα γιατι οχι iso200 που εχει μεγαλυτερο δυναμικο ευρος; Σου δινει το grain που θελεις, διχως να προσπαθεις να το πετυχεις στο post;

Βλέπω σε λίγο καιρό να έρχονται κινητά από Nikon και Canon.:bigcry:

Πολύ ωραία φωτό και εξαιρετικές επιδόσεις από το Iphone! Τι έχουν να δουν τα μάτια μας ακόμα από τα Smartphones!

Δημήτρη όμορφη ή φωτογραφία σου καί πραγματικά τά καινούργια τηλέφωνα είναι πολύ εύχρηστα καί εύκολα στή συνδεσιμότητα, μεταφορά αρχείων κτλ, μέ άλλες πηγές δείχνουν τόν δρόμο στίς φωτογραφικές μηχανές πού ήδη προσθέτουν σέ αρκετά μοντέλα καινούργια χαρακτηριστικά άν καί αργά αλλά εκεί είναι τό μέλλον στό software γιατί σέ όλα τά άλλα είναι πολύ μπροστά καί δέν πρόκειται νά αλλάξει λόγω φυσικής.

Last edited:

Πολυ ωραιο καδρο Κωστα (με μια ατελεια που βαρεθηκες να φτιαξεις :p ) κ πραγματικα υπεροχοι τονοι :SFGSFGSF:
Βεβαια το τοσο κλειστο διαφραγμα, χωρις ιδιαιτερο ενδιαφερον στο βαθος, και η πολυ υψηλη ταχυτητα μου φανηκαν παραξενα. Παραξενα βεβαια αν λαβεις υποψην την πεπατημενη :)
Μαλλον ειναι αναγκαια λογω το iso1600 που επελεξες για την ληψη σου, αλλα γιατι οχι iso200 που εχει μεγαλυτερο δυναμικο ευρος; Σου δινει το grain που θελεις, διχως να προσπαθεις να το πετυχεις στο post;

ευχαριστω!
Τεο για την ατελεια δεν το συζηταω:chinese:
το dr στην φουτζι ειναι 400% στα 800 iso, εγω το τσιτωσα λιγακι για καλυτερο κοκκο και το f σε σχεση με το iso στην x-pro2 δινει καλυτερο κορεσμενο χρωμα
χανεις λιγο σε ευκρινεια
κ μην ξεχνας οτι το f/16 ειναι f/11 σε ff και οτι η φωτο ειναι τραβηγμενη σε jpg και το dc θελει πιο κλειστα διαφραγματα *τουλαχιστων σε φωτογραφια τοπιου

Βλέπω σε λίγο καιρό να έρχονται κινητά από Nikon και Canon.:bigcry:

Μακαρι! :drool1:

Πολύ ωραία φωτό και εξαιρετικές επιδόσεις από το Iphone! Τι έχουν να δουν τα μάτια μας ακόμα από τα Smartphones!

Σε ευχαριστω Πάνο! Το μελλον ειναι ακριβως εκει, τοχω πει και γω πολλες φορες. Ακομη ειναι αρκετα πισω βεβαια...

Δημήτρη όμορφη ή φωτογραφία σου καί πραγματικά τά καινούργια τηλέφωνα είναι πολύ εύχρηστα καί εύκολα στή συνδεσιμότητα, μεταφορά αρχείων κτλ, μέ άλλες πηγές δείχνουν τόν δρόμο στίς φωτογραφικές μηχανές πού ήδη προσθέτουν σέ αρκετά μοντέλα καινούργια χαρακτηριστικά άν καί αργά αλλά εκεί είναι τό μέλλον στό software γιατί σέ όλα τά άλλα είναι πολύ μπροστά καί δέν πρόκειται νά αλλάξει λόγω φυσικής.

Ευχαριστω Μιχαλη! Ισχυουν αυτα που λες, παντα θα ειναι πισω αλλα παντα θα μειωνουν την αποσταση.