Φωτογραφία τοπίου

Landscape Photography

Εντυπωσιακό το μέρος. Και πέτυχες και το σύννεφο εκεί που έπρεπε.

Οντως, πολυ ομορφο, θα βαλω μερικες ακομη. Ευχαριστω!

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Re: Landscape Photography

Δημήτρη ότι καί νά πώ είναι λίγο...ανέβασε όσες περισσότερες από τό πανέμορφο μέρος πού βρέθηκες,κάποτε πέρασα χωρίς φωτογραφική μηχανή καί μού θύμισες τήν Ομορφιά πού έζησα.Απλά υπέροχο τό τοπίο πού έβγαλες,νά είσαι καλά.

Απάντηση: Landscape Photography

Φοβερή Δημήτρη και το μέρος υπέροχο, εάν δεν έγραφες για λίμνη θα έλεγα πως είναι θάλασσα με τόσο καθαρό νερό !

From m2 note with Tapatalk

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Τελικά καί τό iphone στήν πρώτη δίνει πολύ καλό φωτογραφικό αποτέλεσμα πού δύσκολα μπορεί κάποιος νά καταλάβει μέ τί τράβηξες εάν δέν έγραφε τό exif.Δημήτρη μού αρέσει ή πρώτη τό κάδρο, τό χρώμα,τό φώς καί φυσικά έχεις εξασκήσει τήν ματιά σου καί τήν τεχνική σου οπότε νομίζω είσαι έτοιμος γιά καινούργια μηχανή τό αξίζεις άλλωστε νά παίρνεις κορυφαίο αρχείο αφού μπορείς καί πληροίς τά υπόλοιπα κατά τή γνώμη μου.Μάς ταξιδεύεις καί μετά τήν Ιαπωνία.

Last edited:

Εξαιρετικές!!!!
....Παπάδες τραβάς φίλε μου....

Νασαι καλα Βασίλη!

Τελικά καί τό iphone στήν πρώτη δίνει πολύ καλό φωτογραφικό αποτέλεσμα πού δύσκολα μπορεί κάποιος νά καταλάβει μέ τί τράβηξες εάν δέν έγραφε τό exif.Δημήτρη μού αρέσει ή πρώτη τό κάδρο, τό χρώμα,τό φώς καί φυσικά έχεις εξασκήσει τήν ματιά σου καί τήν τεχνική σου οπότε νομίζω είσαι έτοιμος γιά καινούργια μηχανή τό αξίζεις άλλωστε νά παίρνεις κορυφαίο αρχείο αφού μπορείς καί πληροίς τά υπόλοιπα κατά τή γνώμη μου.Μάς ταξιδεύεις καί μετά τήν Ιαπωνία.

Σε ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια! Ξερω τις δυνατοτητες των κινητων, υπο τετοιες συνθηκες και με τετοιο φως το αποτελεσμα ειναι αρκετα καλο, οταν το φως πεσει, the end...

Πρεπει να παρω καινουρια μηχανη, αυτο ειναι γεγονος.

Άλλη μια:

by_the_lake2_
by Pas Mal, on Flickr

Πολύ ωραία φωτογραφία. Αυτή η απόχρωση της "σκουριάς" νομίζω πως ταιριάζει πολύ.

Partisan από το στόμα μου το πήρες. Σε τέτοιου είδους φωτογραφίες χρειάζεται λίγη περισσότερη τόλμη. Γερνεις όσο περισσότερο σε παίρνει πάνω από το νερό ώστε να βάλεις όσο το δυνατόν λιγότερη προβλήτα στο κάδρο. Εκτός κι αν την κάνεις λειτουργικό στοιχείο της εικόνας σου, πράγμα που σημαίνει περισσότερη επιφάνεια από μια γωνιτσα.
Γνώμη μου πάντα.
Αν εξαιρέσεις αυτό (ή κάνεις ένα crop κοντά στο 16:9) είναι μαγευτική φωτογραφία.