Tά έργα της Ιονίας με οδήγησαν κοντά του μετά απο χρόνια, δυστυχώς έβρεχε πάρα πολύ (γιαυτο και τόση λάσπη στα νερά) και τραβηξα 4-5 φωτό στα πεταχτά (χωρίς τρίποδο) γιατί ο φακός ήθελε συνεχώς καθάρισμα (7-14/2.8 με μεγάλο μπροστά καμπύλο στοιχείο) και καθε αυτοκίνητο που πέρναγε συριζα στην πλάτη μου μέ έλουζε επιπρόσθετΑ με τα νερά του δρόμου.
Την μια την έχω και σε hires (δυστυχώς όχι αυτή με τη βάρκα) και σκέφτομαι να την τυπώσω σε μεγάλο μέγεθος να δώ μέχρι τϊ μέγεθος θα αντέξει ... και το γεφύρι το έχω και τοχω και σε μονόχρωμο. Πραγματικά τρομερές διαφορές στην ποιότητα εικόνας δεν βλέπω ακόμη και σε μεγάλο ζουμ, βέβαια στην εκτϋπωση το αρχείο των 50mpx μπορεί να πάει σε πολύ μεγαλύτερο μέγεθος.
Εν μέσω αυτού του 'χαμού' να ευχαριστήσω όλους όσους πρόσεξαν και σχολίασαν τη φωτογραφία μου.
Για τον φίλο που ρώτησε για την τοποθεσία https://en.wikipedia.org/wiki/Zaanse_Schans
Όσοι τύχει να βρεθείτε στο Άμστερνταμ μην παραλείψετε μία εκδρομούλα.
Όλη η τελευταία συζήτηση που αφορά την κριτική των φωτογραφιών μεταφέρθηκε ως πιο κατάλληλη στο Φωτογραφικό chat μιας και αφορά όλα τα νήματα της κατηγορϊας, μπορείτε αν θέλετε να την συνεχίσετε εκεϊ. Καθαρά για λόγους εποπτείας μεταφέρθηκε και μια κόπια της δημοσίευσης της φωτογραφίας με το σχόλιο του partisan η οποία ήταν η αφορμή για να ξεκινήσει η συζήτηση.