Φωτογραφία τοπίου

Απάντηση: Re: Landscape Photography

Νίκο πραγματι πολύ όμορφη φωτό, το OLYMPUS blue δεσπόζει και τραβά το μάτι απο την όχι ιδανική θέση του σταυρού, θαθελα να μην είχε καθόλου βινιέτα στα άκρα πάντως.

Απάντηση: Landscape Photography

Ευχαριστώ φίλοι, έλεγα στην αρχή να μην βάλω τον σταυρό, τελικά μπήκε.
Βινιετα προέκυψε στην επεξεργασία, και ναι το μπλε της Ολύμπους είναι ιδιαίτερο.

Re: Landscape Photography

H φωτογραφία είναι εντυπωσιακή και δεν χορταίνεις να την βλέπεις αλλά δεν ξέρω το πόση επεξεργασία χρωματική έχει γίνει και μπορούμε να πούμε ότι είναι αντιπροσωπευτικό το blue της olympus.
Ο Νίκος σίγουρα μπορεί να μας λύσει την απορία.

Απάντηση: Landscape Photography

Παναγιώτη contrast,highlights,και λίγο τονισμό στα χρώματα βγήκε το αποτέλεσμα που βλέπετε,τραβηγμένη στη δύση του ήλιου,από το κάστρο της Αστυπάλαιας.
Raw > Jpeg στο Lightroom.

Μπράβο κι από μένα, αν και θα ήθελα και γω τον σταυρό λίγο πιο μέσα στο κάδρο.
Ακόμα κι έτσι όμως μου αρέσει πάρα πολύ.

35281271350_01771702a0_b.jpg
[/url]_DSF4400 by miltos, on Flickr[/IMG]

Επιστροφή στη φωτογράφιση μετά από καιρό, επιστροφή κι από ένα ταξίδι σε Βιέννη και Πράγα.
Σκέφτομαι να ανοίξω νέα θέμα για αυτές τις 2 πόλεις. Τι λένε οι διαχειριστές;
Ας κάνω όμως την αρχή εδώ

Schönbrunn Palace
by Iosif Michael, on Flickr

Εμένα να ακούσεις : Να ανοίξεις νέο θέμα και να φωτογραφίζεις όσο μπορείς για να απολαμβάνουμε τις φωτογραφίες σου

Εμένα να ακούσεις : Να ανοίξεις νέο θέμα και να φωτογραφίζεις όσο μπορείς για να απολαμβάνουμε τις φωτογραφίες σου

συμφωνώ και επαυξάνω :SFGSFGSF:

Οι διαχειριστές ποτέ δεν είχαν και δεν θάχουν θέμα να ανέβουν οργανωμένα φωτογραφίες για ένα ταξιδιωτικό προσδιορισμό, το έχουμε κάνει για αρκετούς προορισμούς ήδη, γιατί όχι και για Βιέννη Πράγα, αν μάλιστα συνοδεύονται οι φωτογραφίες και με σχολιασμό θάναι το ιδανικό για να μας βάλεις στην πρίζα να τόν επισκεφτούμε (όσοι απο εμάς δεν το έχουμε ηδη κάνει).

Last edited:

Ιωσήφ, επειδή είναι σίγουρο πως θα μας αφήσεις με το στόμα ανοιχτό, θα σε προτείνω για ποινή, αν ΔΕΝ ΑΝΟΙΞΕΙΣ το νήμα που λες !!!! :flipout: