Φωτογραφία τοπίου

Re: Landscape Photography

Απίστευτη! Τα φύλα πάνω αριστερά που ταιριάζουν χρωματικά με την ξυλεία με αποτελειώσανε... :SFGSFGSF:

Ευχαριστω πολυ παιδια για τα σχολια, χαιρομαι που σας αρεσε... Γιαννη ειναι απο το Χαλστατ, ενα χωριο στην Αυστρια κυριως χειμερινος προορισμος. Εχω βαλει μερικες ακομα απο την περιοχη.

Δυστυχως εβρεχε ολη τη μερα οταν πηγα και δεν μπορεσα να ασχοληθω οσο ηθελα με τη φωτογραφιση (συν του οτι ακομη και τον σεπτεμβρη οι τουριστες ηταν ο ενας πανω στον αλλο).
Δημητρη, την χρωματικη ομοιομορφια με τα φυλλα την προσεξα στο πισι, οταν εβγαζα τη φωτο, περισσοτερο ειχα στο νου μου το βουνο με την ομιχλη απεναντι (και τα εβαλα στο καδρο για να εχω κατι στο foreground με την προοπτικη να τα σβυσω ή να τα κοψω αν δεν εδεναν). Στην επεξεργασια ειδα τα φυλλα και την πηγα προς τα κει εχοντας κατα νου duo tone process και πηγα το WB προς το μπλε που ειναι ψιλοαντιθετο του πορτοκαλι.
Και το θερμο της παει αλλα δεν ταιριαζε τοσο με την ομιχλη... ειναι και κροπαρισμενη σε 5 προς 4. Επεξεργασια ξεκινησα στο DPP της κανον και συνεχισα στο ACR.
Aμα μιλαει και ο Κωστας για ομορφες τοποθεσιες που μας εχει γυρισει σε ολο τον κοσμο... τι να πω :grinning-smiley-043

24167835098_b8c63d23c1_b.jpg
[/url]_0034118 by miltos, on Flickr[/IMG]

24167382968_a32d671a5e_b.jpg
[/url]_IMG1330 by miltos, on Flickr[/IMG]

37966089166_29d37ba13c_b.jpg
[/url]_IMG1335 co by miltos, on Flickr[/IMG]