Φωτογραφία τοπίου

Απάντηση: Re: Landscape Photography

Χμ ... ύποπτη για σκηνοθεσία την βλέπω :flipout: αλλά στην φωτογραφία ολα επιτρέπονται ακόμα και στην φύση ... εγώ θα επέλεγα να κροπάρω καπως πάνω το κάδρο (που σίγουρα δενει αλλά μου τραβά το μάτι από τα φύλλα στα βράχια που για εμένα είναι το κυρίως θέμα) και να χαμήλωσα το κάδρο στο ρυάκι και στα βράχια με τα φύλλα.

Απάντηση: Re: Landscape Photography

Βασίλη τι επαιξε στο ποτάμι ? ολες με κίτρινο μαγιό ? ισως να ηθελε να γίνει λίγο πιο χαμηλά η λήψη αλλά και έτσι αναδεικνυεται η ομορφιά του τοπίου και όχι μόνο.:flipout:

Απάντηση: Landscape Photography

Αυτό που παίζει κάθε καλοκαίρι στις πηγές του Αχέροντα. Το χρώμα είναι συμπτωματικά το ίδιο!!!

Κώστα καταπληκτική τεχνική και υλοποίηση , Ιωσήφ Η "σκηνοθεσία" είναι φοβερή !!!
The road to Hell by Βασίλης Στεργιόπουλος, on Flickr
Ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια.
Αυτό που παίζει κάθε καλοκαίρι στις πηγές του Αχέροντα. Το χρώμα είναι συμπτωματικά το ίδιο!!!

Re: Landscape Photography

31469961798_656c55792e_b.jpg
[/url]_IMG6587 by Miltos Kostoulas, on Flickr[/IMG]

Πραγματι πολύ ωραία τα παιχνίδια με το φως :a0210: κρίμα που δεν είχε λίγο πιο πολύ νερό το ποτάμι, μια μικρή παρατήρηση όχι τόσο σημαντική όμως θα έριχνα μια ματιά μήπως φαίνεται λίγο πιο φυσιολογικό να ενώσω στον ορίζοντα τη βάση δεξιά και αριστερά στο γιοφύρι...όχι οτι δεν μπορει να είναι κατασκευασμένο και αναηφορικό.

Re: Landscape Photography

Ευχαριστώ πολύ, παιδιά.
Κώστα, το γεφύρι είναι ανηφορικό κι έτσι δεν μπήκα καν στη διαδικασία που ανέφερες.