Φωτογραφία τοπίου

Νίκο τρομερό δέσιμο η υπερπανσέληνος και επίκαιρο θάλεγα με την εθνική επέτειο :2thumb22sup:

Απάντηση: Re: Φωτογραφία τοπίου

Ίσως ως φωτό τοπίου να χάνεται, η παρουσία της υπέρ πανσέληνου το κατατάσσει κατά τη γνώμη μου στην κορυφή κυρίως στην ειδική κατηγορία που έχουμε για το φεγγάρι. Αλλά ο φωτογράφος αποφασίζει δική του είναι η επιλογή στη συγκεκριμένη.

Νίκο την έβαλα αλλά θα την αφήσω και εδώ, νομίζω ότι η φωτογραφία από μόνη της <απαιτεί> αυτή τη έστω μικρή έξτρα ανάδειξη.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Φωτογραφία τοπίου

Άγιος Φανούριος είναι το εκκλησάκι για όσους δεν έχουν επισκεφτεί τη Λίμνη Δόξας, την καλύτερη εποχή διάλεξες.

Και το καλοκαιράκι, άμα λυσσομανάει ο βοριάς στον Κορινθιακό μια χαρά βούτες κάνω εκεί πάνω...

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Φωτογραφία τοπίου

Άγιος Φανούριος είναι το εκκλησάκι για όσους δεν έχουν επισκεφτεί τη Λίμνη Δόξας, την καλύτερη εποχή διάλεξες.

Οντως πήγα την τελευταία Κυριακή της αποκριάς γιατί καθαρή Δευτέρα φαντάζομαι θα έχει λαϊκό προσκυνημα . Εχασα και την στροφή στα μεσαία Τρίκαλα και πήγε να με πάει το gps απο τη Ζήρεια . Ειδα και έπαθα να γυρίσω

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Φωτογραφία τοπίου

Οντως πήγα την τελευταία Κυριακή της αποκριάς γιατί καθαρή Δευτέρα φαντάζομαι θα έχει λαϊκό προσκυνημα . Εχασα και την στροφή στα μεσαία Τρίκαλα και πήγε να με πάει το gps απο τη Ζήρεια . Ειδα και έπαθα να γυρίσω

Ωραίες φωτό.

Ήμουν στη λίμνη Καθαρά Δευτέρα. :p (πήγα μεσημεράκι)
Είχε κόσμο, αλλά όχι πάρα πολύ, ώστε να μη μπορείς να σταθείς, να βγάλεις τις φωτό σου, κλπ.
Φύσαγε όταν ήσουν εσύ; Την Καθαρά είχε αεράκι.

Lake Doxa
by Urban Mood, on Flickr

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Φωτογραφία τοπίου

Λογικά 7 χλμ πριν τα Μεσαία Τρίκαλα θα πέρασες από ΚΑΡΥΑ, απαιτείται προσκύνημα σε μια από τις ταβέρνες για προβατίνα ή οτι άλλο τραβάει η ψυχή σου από κρεατικό

Last edited:
Δεν πιστεύω να ξεχάσατε να πάρετε τριαντάφυλλο γλυκό από το μοναστήρι?

Υ.Σ. Κι αν κατεβείτε προς Στυμφαλία, μετά στάση στους Καλιανούς - ταβέρνες με κοψίδια αλλά ούτε που τα ακουμπάω: η καλύτερη φτιάχνει ομελέτα με πατάτες τηγανητές...

...ευτυχώς που είμαστε τεχνολογικό φόρουμ εδώ πέρα... :flipout: