Σας ευχαριστω πολυ κυριοι.Πραγματι φιλε timaio,το ταξιδι του '15 στην Πολη που με μαγεψε και ο ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗΣ(kbouk) με εβαλαν στο χωρο της φωτογραφιας.Δημητρη τωρα σηκωθηκα απο τον καναπε μηπως και δω καποιες φωτογραφιες ακομη,αλλα πιστεψε με, τα ποδια μου ειναι σε αθλια κατασταση.Δεν το περιμενα,γιατι γυμναζομαι 3 φορες την βδομαδα,αλλα το παρακανα Πεμπτη&Παρασκευη με 7 χιλιομετρα στον διαδρομο,εκαψα φλατζα μαλλον με τα 15 χιλιομετρα στην Σαμαρια.Το ορειβατικο μποτακι παναλαφρο,αλλα καινουργιο,μολις 3-4 φορες φορεμενο,πρεπει να μου εκανε την ζημια.Με τι μουτρα θα αποχωρουσα ομως ,οταν πισω μου εκανε την διαδρομη ενας σεβασμιος Καλιφορνεζος 70 χρονων παρακαλω.Επειδη ο χωρος ειναι μαγευτικος σκεφτομαι να ξαναπαω τον Οκτωμβριο με την Ζ6 στο χερι ομως.Τωρα πηγα ειδα και ελπιζω να ειμαι καλυτερα προετοιμασμενος.
Υ.Γ.Κωστα πηρα μαζι μου τα καταλληλα φιλτρα και φακους,ομως δεν ειχα καθολου κουραγιο να κανω την καθε αλλαγη-προσαρμογη που χρειαζοταν σε καθε ληψη.Γιαυτο το φαραγγι βγηκε με τον 10-24 πανω στο σωμα.