Φωτογραφία τοπίου

Ωραία εγραψε ο ουρανος και το μεγαλο δενδρο αλλα το μικρο crοp δεξια ψηλα την ωρα του καδρου μαλλον σου ξεφυγε

ερωτηματικο το μικρο δενδρο αν βοηθα στη συνθεση μιας και κρυβει ελαψρως την βραχονησιδα, δεν ξερω αν δοκιμασες και ορθιο καδρο στη συγκεκριμενη με το μεγαλο δενδρο μονο και τον ουρανο να το στολιζει
Δεξιά, είναι κλαδιά και από διπλανό δένδρο (που δεν υπάρχει στο κάδρο) αλλά τα κλαδιά του εισέρχονται μέσα στα κλαδιά του κυρίως πεύκου. Φυσικά καλό θα ήταν να υπάρχει χώρος δεξιά αλλά δεν μπορούσα να το κάνω.
Έχω κάνει και όρθιες λήψεις αλλά από διαφορετικές γωνίες (χωρίς τα δένδρα)

Τάσο εδώ ο όγκος του βραχου συγκρατεί το βλέμμα και δεν το οδηγεί ομαλά στο κυρίως θέμα που κατά τη γνώμη μου είναι το ωραίο γράψιμο που έχει το τοπιο κάτω,

Ξέρω οτι την ώρα που φτιάχνουμε το κάδρο έχουμε πολλά στο μυαλό μας και μετά με την ησυχία μας όταν καθόμαστε καναπέ και σχολιαζουμε είναι το εύκολο

τωρα πιθανόν ένα crop στο κάτω μέρος στο μισό βράχο (τουλάχιστον) με λίγο ζουμ στο όμορφο background πιστευω οτι θα της δώσει παρα θα πάρει
ίσως αυτή η λήψη;
_DSC5995a.jpg

• Like
Reactions: kbouk
Δεξιά, είναι κλαδιά και από διπλανό δένδρο (που δεν υπάρχει στο κάδρο) αλλά τα κλαδιά του εισέρχονται μέσα στα κλαδιά του κυρίως πεύκου. Φυσικά καλό θα ήταν να υπάρχει χώρος δεξιά αλλά δεν μπορούσα να το κάνω.
Έχω κάνει και όρθιες λήψεις αλλά από διαφορετικές γωνίες (χωρίς τα δένδρα)
Το φαντάστηκα ότι κάτι τέτοιο επαιξε

Ωραία σκηνή, αυτά τα στοιχεία κάτω με ξένιζαν αρχικά αλλά σε 2η ανάγνωση προσθέτουν ενδιαφέρον.

Ουάου, ελπίζω να άδειασες μια κάρτα μνήμης σε αυτό το σκηνικό!
Λίγο rotate προς τα δεξιά θα έκανα και κάποιο εφέ για περισσότερη ατμόσφαιρα (αποχρωματισμό ή σέπια ίσως).
Πριν 2 χρονια ανεβηκα με το τρενακι απο Διακοφτο μεχρι την Ζαχλωρου και απο εκει κατεβηκα περιπου 10 χιλ, μεχρι τα Νιαματα , πανεμορφη διαδρομη , εκανα 750 κλικ ολες χερατες ,ειχα φτιαξει καμια δεκαρια τωρα εχω λιγο χρονο και πιανω τις υπολοιπες.
Για το rotate εχεις δικιο για αποχρωματισμο εχω ενδοιασμους.

Η ορεινή Ελλάδα επιφυλάσει εκπληκτικά μέρη που (ευτυχώς) επισκιάζονται σε μεγάλο βαθμό από το "ήλιος, θάλασσα κ.λ.π."...