Φωτογραφία τοπίου

Re: Landscape Photography

6747.jpg

κοντα απο εκει ηταν:))

Re: Απάντηση: Landscape Photography

Mια εικόνα που βλέπω κάθε μερα
winterinstyra.jpg

Βινιετάρισμα και ελαφρύ θόλωμα στο photoshop_:)

Εχω μεινει αναυδος!Πανεμορφη φωτογραφια!!

(p.s μετα απο μια εβδομαδα απουσιας επαθα φωτογραφικο σοκ με τοσες ωραιες φωτογραφιες στο forum)

Κρινετε με αυστηρα.

Οι φωτος ειναι τραβηγμενες μεσα απο αυτοκινητο.
(Το arco iris ηταν εκει, δεν "φταιεο το παρμπριζ)

attachment.php

attachment.php

Ωραία χρώματα (ειδικά η δεύτερη), ωραίο τοπίο, αλλά ο στυλοβάτης της φωτογραφίας θα ήταν η συμμετρία και η προοπτική. Η οποία θα χτιζόταν με κεντρικό άξονα τη διαχωριστική γραμμή.

Δυστυχώς όχι... Η σύνθεση της δεύτερης, η κατηφόρα που κόβει την άσφαλτο και δεν την αφήνει να επιβληθεί στο κάδρο, και ο νοητός χωρισμός σε τρεις οριζόντιες ζώνες είναι η ομορφιά... θα είχες πολύ δυνατή φωτογραφία εάν είχες κατεβεί από το αυτοκίνητο και απλά είχες φωτογραφίσει πατώντας στη κεντρική διαχωριστική γραμμή.

Μα αυτες οι δυο ειναι εξω απο το αυτοκινητο, ακριβως πανω στην γραμμη.
(ειναι σε αλλο σημειο της διαδρομης δλδ)

Ακομη μια, με εφαγαν οι δρομοι....

(θα ποσταρω δρομους, μεχρι να μου πειτε αν καποια ειναι καλη :D )

attachment.php

Το μονο αυτοκινητο που κυκλοφορουσε εκει περα ηταν το δικο μας (νοικιασμενο)
300+ περιπου χλμ, και ειδαμε 3, αντε το πολυ 5 ...

(θα ποσταρω δρομους, μεχρι να μου πειτε αν καποια ειναι καλη :D )
]

Ή μεχρι να παρεις εσυ δρομο....:ernaehrung004::ernaehrung004:

Η δικη μου γνωμη ειναι οτι...

α) δεν εχεις καλη επεξεργασια, κυριως στα καφε, αλλα και στα υπολοιπα χρωματα (εκτος του ουρανου) και επιπλεον με ενοχλει η "θολουρα" λογω παρμπριζ στις πρωτες και εστιασης (???) στις δευτερες... (βεβαια εχω πει επανειλημενα, οτι το μονιτορ μου, ειναι για τα μπαζα).

β) (και σημαντικοτερο για μενα) προσπαθησες να αποτυπωσεις ενα θεμα που εχει πολυφωτογραφηθει και πολυκινηματογραφηθει, αλλα δεν εδωσες το δικο σου στιγμα... δηλαδη, σε κατι που εγινε εως και ποστερ, εσυ προσπαθησες να βγαλεις μια απλη καρτ-ποσταλ... δε λειτουργει γιατι οι συνειρμοι απο αλλες προσπαθειες ειναι δυνατοτερες...

...αν πχ φαινοταν κατι στο καδρο, μια πινακιδα route 66, μια θυμωνια που την παρασερνει ο αερας (εστω και σκηνοθετημενα) ή εστω και μια "περιεργη" επεξεργασια, θα ειχε αλλη δυναμικη...

:furious3: αυτααααααα...... :Banane0:

Πολυ ωραιες οι φωτογραφιες με τους δρομους database error,σε ταξιδευουν και σε ηρεμουν,ειναι λιγο μαγικες.