Φωτογραφία τοπίου

Re: Απάντηση: Landscape Photography

οχι πες το ε αν μπορείς :flipout:

Οταν λες πιο ίσιο ορίζοντα τι εννοείς ?

Θα το πω, ασχετα αν ανταπαντησεις οτι τραβηξες με time lapse..."πιο καλος εισαι μπροστα απο τη μηχανη"...:flipout::flipout::flipout::2thumb22sup:

Για τον οριζοντα μου φαινεται οτι εχει μια κλιση προς τα δεξια...και οπως θα ελεγε -πιστευω- και ο Τασος, το νερο δειχνει ετοιμο να μας... πλημμυρησει... θα κοιτουσα την επιφανεια με το γρασσιδι να την ευθυγραμμιζα λιγο.

Re: Landscape Photography

Πολυ ωραια Κωστα.
Θα αλαζα λιγο την γωνια ωστε το παγκακι να εχει πισω φοντο τον ουρανο, και να ξεχωριζει περρισοτερο.
Τον οριζοντα τον ισιωνεις ευκολα με Lightroom η photoshop

Εγω εκτος απο το ισιωμα Κωστα θα σου ελεγα οτι θα επρεπε το κορμι να ιπταται περιπου ενα μετρο ισως και δυο πιο δεξια.

Θεμα ισορροπιας καδρου καθαρα.

Κατα τα αλλα παρα πολυ καλη προσπαθεια.

υγ

Ισως και να σκοτεινιαζα την φιγουρα.

Last edited:

Εγω εκτος απο το ισιωμα Κωστα θα σου ελεγα οτι θα επρεπε το κορμι να ιπταται περιπου ενα μετρο ισως και δυο πιο δεξια.

Θεμα ισορροπιας καδρου καθαρα.

Εγω Ναθ, θα του ελεγα και κανα δυο μετρα ψηλοτερα....:flipout::flipout: θεμα τεχνικης....:violent-smiley-030:

4470796191_61e60972ef_o.jpg

Εγω Ναθ, θα του ελεγα και κανα δυο μετρα ψηλοτερα....:flipout::flipout: θεμα τεχνικης....:violent-smiley-030:

:flipout:

Aυτο που λεω εγω γινεται με σημαδια και καδραρισμα μεχρι αηδιας.

Το αλλο θελει αλμα που δεν ειναι κακος αλλα οχι και Μπαρισνικοφ !!:firstprize:

Απάντηση: Re: Landscape Photography

:flipout:

Aυτο που λεω εγω γινεται με σημαδια και καδραρισμα μεχρι αηδιας.

Το αλλο θελει αλμα που δεν ειναι κακος αλλα οχι και Μπαρισνικοφ !!:firstprize:

J.Sotomayor θες να πείς.
Eίπα η φωτογραφία του Κώστα μου ξύπνησε κενά δαιμόνια στο post processing :D:D:D

Απάντηση: Re: Landscape Photography

Εγώ τόχω κουσούρι να τραβάω ευρυγώνια χωρίς θέμα.

Aπό χτεσινή εκδρομή στη Στυμφαλία, τα μέρη του Νίκου -bye-
Όλες με κόμπακτ.

Καλημέρα Ηλία!!Ζήλεψα και πήγα χθές με τα πιτσιρίκια και επί τη ευκαιρία, τράβηξα και ένα φιλμάκι.Αποτελέσματα σύντομα.Αλλά τι να ποστάρω; Οι φωτογραφίες σου (ειδικά οι Λεύκες μέσα στο νερό) είναι...:SFGSFGSF:

:a0210:-bye-