Φωτογραφία τοπίου

Re: Landscape Photography

Αν δεν είχε τόση ζέστη και δεν είχαμε ταλαιπωρηθεί 1+ ώρα στο αμάξι για 10 χιλιόμετρα του πιο κακοτράχαλου δρόμου που έχω διασχίσει, θα έβγαζα τον 11-16 από την τσάντα. Μάλλον, θα αποτύπωνε καλύτερα το αρειανό τοπίο που πρέπει να διασχίσεις για να φτάσεις στην παραλία του Μπάλλου.

Αν δεν είχε τόση ζέστη και δεν είχαμε ταλαιπωρηθεί 1+ ώρα στο αμάξι για 10 χιλιόμετρα του πιο κακοτράχαλου δρόμου που έχω διασχίσει, θα έβγαζα τον 11-16 από την τσάντα. Μάλλον, θα αποτύπωνε καλύτερα το αρειανό τοπίο που πρέπει να διασχίσεις για να φτάσεις στην παραλία του Μπάλλου.

Εσυ επρεπε να πας με αυτα τα καραβακια που πανε στο Μπαλο να δεις!Δοκιμασε το μια φορα αν δε φοβασε το...κυμα

Εσυ επρεπε να πας με αυτα τα καραβακια που πανε στο Μπαλο να δεις!Δοκιμασε το μια φορα αν δε φοβασε το...κυμα

Δεν πα να χει και 10 μποφόρ, η διαδρομή που ακολουθήσαμε είναι για ΜΙΑ φορά μόνο. Όποτε υπάρξει επόμενη φορά - ελπίζω σύντομα - η προσέγγιση θα είναι από θαλάσσης!

Μου αρέσει η σκηνή αλλά δεν μου αρέσει ο στραβός ορίζοντας στην συγκεκριμενη

Καλύτερα ?

Ως προς τον οριζοντα καλυτερα...:a0210:

Τωρα βαλε και καμμια διμετρη σκανδιναβη τουριστρια στο παγκακι...:flipout:

Ειπαμε... η φωτογραφια θελει το χρονο της, πας απο το πρωι και φευγεις το βραδυ, οχι κανουμε κλικ σε οτι δουμε μπροστα μας...:afro:

:SFGSFGSF::SFGSFGSF:

Re: Απάντηση: Landscape Photography

Σε ευχαριστω Janisfarm .
H φωτο ειναι τραβηγμενη νωρις το πρωι με πολωτικο ,γενικα παντα
στα τοπια πειραματιζομαι με καποιο φιλτρα , σε αυτη οπως μπορεις να δεις
το πολωτικο δεν λειτουγησε οπως θα ηθελα , μου παρουσιασε εντονο
βινιεταρισμα στις ακρες το οποιο θα πρεπει να το αποφευγουμε για να
εχουμε μια καλλιτερη διαβαθμιση στην φωτο .
Αυτη ειναι η γνωμη μου και θα παρακαλουσα καποιον με περισσοτερη εμπειρια να μας διαφωτησει .

δεν είναι κακή η βινιέτα σε ένα τέτοιο τοπίο. Χρωματικά είναι πολύ καλή. Προσωπικά θα προτιμούσα να είχα νερό στο μπροστινό πλάνο...

Κορασίδα,
ο Βασίλης θα έχει καταλάβει

attachment.php

Σίμο βλέπω πολύ χοντρή βινιέτα στην περιφέρεια και αδικεί τη φωτογραφία. Μήπως μπορείς να την εξαφανίσεις; θα έδειχνε καλύτερα