Φωτογραφία τοπίου

Re: Landscape Photography

emilot μου αρέσει η επεξεργασία σου γενικώς. Παρότι "βαρέως τύπου" την θεωρώ πραγματικά δημιουργική - προσθέτει στο εκάστοτε θέμα σου - και δεν έχει καθόλου προσέγγιση τύπου "δέστε τι μπορώ να κάνω". Πολύ ενδιαφέρον...

Emilot πάρα πολύ καλή! Και νομίζω ότι το πουλί προσθέτει πολλά στην ατμόσφαιρα και είναι ίσως βασικός λόγος για να επιλέξεις τη συγκεκριμένη επεξεργασία.

Απάντηση: Landscape Photography

Nα στε καλά ρε παιδιά....ευχαριστώ πάρα πολύ.

Y.Γ Cacau καθόλου "δείτε τι μπορώ να κάνω" γιατί εκτός του ότι δεν έχω ιδέα απο ps((καλά φαίνεται εξάλου) χρησιμοποιώ μόνο 2 plug in και μικρορυθμίσεις), αφετέρου δεν είμαι καθόλου έτσι και σαν άνθρωπος(όχι ότι το είπες έτσι, προς θεού)....:grinning-smiley-043

Re: Απάντηση: Landscape Photography

αφετέρου δεν είμαι καθόλου έτσι και σαν άνθρωπος(όχι ότι το είπες έτσι, προς θεού)....:grinning-smiley-043

Είναι έκδηλο, γι αυτό μου αρέσει η δουλειά σου! :SFGSFGSF:

attachment.php

Attachments

• Untitled-1.jpg
    Untitled-1.jpg
    67.8 KB · Views: 191

Tωρα..., δοκιμες κανω γιατι μου αρεσε :2thumb22sup:, αλλα μου φαινεται καπως σκοτεινη Ιασονα...νομιζω σηκωνε λιγο φωτεινοτητα στις οχθες...

attachment.php

Μεγαλο μπερδεμα παντως η επεξεργασια... καθε φορα και αλλο αποτελεσμα... ειδικα αν δεν εχεις καποιο συγκεκριμενο αποτελεσμα στο μυαλο σου...

edit....καμμια σχεση η φωτο μετα το ανεβασμα... χαθηκε ολη η παραπανω φωτεινοτητα που προσθεσα...

Attachments

• DSC_4747.jpg
    DSC_4747.jpg
    79.9 KB · Views: 96

ναι ειναι καπως σκοτεινη η δικια μου αλλα μαρεσε ο τονος που ειχε...
εσυ το παρακανες ομως :p:p

δεν ειναι κατι το ιδιαιτερο αλλα μετραει και σαν landscape
εγω διασχιζοντας τον ποταμο στην Β.ευβοια περιοχη μαντουδιου
photo_20.jpg

@ilias, απλά πανέμορφη....:SFGSFGSF:

Ooooυπς.... μπερδεμα.... η φωτο ειναι του Gomar, αλλα απο οτι βλεπω την κατεβασε...

Εγω, -επειδη μου αρεσε και μενα πολυ- δοκιμασα να την επεξεργαστω λιγο μονος μου....

Αρα τα :2thumb22sup::firstprize::a0210::worshippy: πανε στον Gomar...:SFGSFGSF: