Φωτογραφία τοπίου

Re: Landscape Photography

Βουδαπεστη

attachment.php

Attachments

• _MG_7335 copy.jpg
    _MG_7335 copy.jpg
    84.4 KB · Views: 170

Βουδαπεστη, το τρενακι που σε ανεβαζει στο καστρο και η παλια γεφυρα

attachment.php

Στελιο ευχαριστω...

Attachments

• _MG_7441.jpg
    _MG_7441.jpg
    130.1 KB · Views: 162

ilias τι μου θύμησες... Είμαστε transit από Μόσχα και μαθαίνουμε ότι η ανταπόκριση έχει 8 ώρες καθυστέρηση. Πάμε στην πόλη με λεωφορείο που σου κάνει και mini tour, κατεβαίνουμε, χιόνια, -10C με ήλιο, σκάμε στον Δούναβη περνάμε απέναντι, παίρνουμε το τραινάκι, χαζεύουμε, πέφτουμε και σε έκθεση μεγάλου ζωγράφου. Ο χρόνος τρέχει βολίδα, όλα καλά, αλλά κατεβαίνοντας ο ήλιος έχει πέσει για ύπνο, και στην γέφυρα έχει πιάσει το "αεράκι" του ποταμού, οπότε φθάνοντας απέναντι (ζωντανοί), μπαίνουμε σε φαγάδικο ψάχνοντας μήπως μας έχει πέσει κανένα αυτί ή δάχτυλο. Πλακώνουμε το γκούλας με τριπλή πιπεριά, κοκκινίζουμε σαν πιπεριές και τελειώνοντας, μας περιμένει το ταξί, αεροδρόμιο, μαμά Ελλάδα.

Την άλλη μέρα ξυπνάμε σε μια σχεδόν ανοιξιάτικη Αθήνα, λιακάδα, 20+ βαθμοί, λουλουδάκια, ζουζούνια...

Χαιρομαι ιδιαιτερα για τις αναμνησεις που προκαλεσα... αλλωστε αυτος ειναι και ο βασικος σκοπος της φωτογραφιας... και οχι το αθορυβο 25600 iso ή η μηδενικη παραμορφωση του φακου...:a0210:

Πρωτη μου δοκιμη... για πειτε καμμια γνωμη... με το προγραμμα του φωτοσοπ, 5 raw στο χερι...

Δεν ξερω αν υπαρχει νημα μονο για πανοραματα...

attachment.php

Εγινε μονο 27 ΚΒ.... :slapface:

Attachments

• Untitled_Panorama 2.jpg
    Untitled_Panorama 2.jpg
    27.1 KB · Views: 104

Σε ευχαριστω... δικαιολογει το πλατος αλλα οχι το υψος... ειχα στο μυαλο μου μονο να επικαλυπτω τα καρε στο πλατος και τραβωντας στο χερι, αλλαζα το υψος, οποτε μετα την επεξεργασια, μου βγηκε...μακαρονι...επρεπε να κανω μεγαλο κροπ... την επομενη φορα ελπιζω να τα παω καλυτερα...

Παιζει κανενα ρολο η σειρα με την οποια τις φορτωνω στο προγραμμα επεξεργασιας? Η θα βρει την ακρη μονο του? Καπου ειχα διαβασει, οτι μπορεις να τραβας τα καρε και κυκλικα, ωστε να μην εχεις προβληματα οπως εγω στην παραπανω... ισχυει? Θα βρει τη σειρα το προγραμμα μονο του και θα τις κολλησει?

paИ-baL;1423516 said:
νομιζω οτι θα επρεπε να δοκιμασεις ξανα χωρις τα φωτα απο την πολη/χωριο...
Παναγιωτη ξερεις ποση ωρα μου πηρε να βρω καδρο σε εκεινο το μερος ;
πιστευω για μενα το καλυτερο δυνατον ειναι αυτο
Ισως στην επεξεργασια εχασε λιγακι και τονιστηκαν αρκετα τα φωτα του καβουριου/βουλας

ilias: γιατι δε δοκιμασες καθετα καδρα ;

ilias: γιατι δε δοκιμασες καθετα καδρα ;

Γιατι, μου ηρθε ξαφνικη φλασια :slapface: για πανοραμα, δεν ειχα ασχοληθει ξανα και.... ημουνα σφιγμενος...:antlers:
Επειτα, δεν ειχα και τριποδο και δεν θυμομουνα και αλλες τεχνικης φυσεως πραγματα... μονο την επικαλυψη των καρε... επειδη μου αρεσε το αποτελεσμα, θα διαβασω λιγο και θα επανελθω...(δεν ειναι απειλη -bye-)

Ευχαριστω Δημητρη.

Ειναι πανω στα Ανωγεια στην Κρητη.Απο περισυ ειναι,φετος δεν εχει ερθει καλα καλα το φθινοπωρο εδω ενα πραμα!-bye-