Φωτογραφία τοπίου

Re: Landscape Photography

Εμενα βασικα Δημητρη μου αρεσει που ο ανθρωπος ειναι καπως κεντρικα στο τοπιο,μικρος και "χαμενος"λιγο στο ολο σκηνικο.Και επισης νομιζω οτι το κομματι της γης κατω αριστερα,βοηθαει να δοθει μια προοπτικη σε συνδιασμο με τα κομματια γης απο πανω.

Α καλημερα κιολας!-bye-

Δεν ηθελα να τονισω τον ανθρωπο αλλα το τοπιο και τα χρωματα. Εχω δοκιμασει και με κροπ αλλα χανεται το πρωτο πλανο που δινει την αισθηση βαθους. Επισης μου αρεσε ετσι μικροσκοπικος μεσα στον χρωματισμο της φυσης.

Δεν διαφωνώ καθόλου, απλά δοκιμάζοντας ίσως δείς και μια άλλη εκδοχή. Ως έχει πάντως είναι εξαιρετική!:a0210:

Απάντηση: Re: Landscape Photography

Μετα απο αρκετο καιρο απουσιας λεω να επανερθω με αυτο το ηλιοβασιλεμα.
Sony α700. Φακος minolta 24 f2,8.

DSC006181-1.jpg

O minolta είναι MD;

..

(ταιριαζει εδω? αν οχι παρακαλω να μεταφερθει..)

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Landscape Photography

O minolta είναι MD;
οχι ειναι Αf, πολυ καλος φακος οπτικα, μεταλλικη στιβαρη κατασκευη με μοναδικο μειονεκτημα το σχετικα χαμηλο κοντραστ σε σχεση με τους zeiss φακους.

Δεν διαφωνώ καθόλου, απλά δοκιμάζοντας ίσως δείς και μια άλλη εκδοχή. Ως έχει πάντως είναι εξαιρετική!:a0210:
Ευχαριστω πολυ. Εχω φτιαξει και αλλη μια εκδοχη που ειναι λιγο πιο σωστη στα χρωματα, αυτη μου ξεφυγε λιγο λογω βιασυνης, αλλα χωρισα τον οριζοντα στα 2/3 και εχει μικρη επιφανεια ο ουρανος. Θα δοκιμασω με λιγοτερη θαλασσα για να ερθει και ο ψαρας πιο κοντα, μολις βρω λιγο χρονο.

Μ'αρεσει η δευτερη.Ειναι απλη και συνδυαζει ωραια το λευκο με το μπλε.Εχει μια ατμοσφαιρικη αισθηση της μοναχικοτητας και της ηρεμιας πανω στο βουνο με τα χιονια.Αυτο το μπλε του ουρανου ειναι πολυ ωραιο,και μ'αρεσει πολυ εκει που αλλαζει λιγο αποχρωση στα αριστερα,σε συνδυασμο και με τα συννεφα.

Οι αλλες πιστευω ειναι λιγο μπερδεμενες,χρειαζοντουσαν μαλλον λιγο πιο προσοχη στη συνθεση.

Μαρίνα Αγίου Νικολάου στο Αίγιο...

_IGP3144%20forum.jpg

και ο φάρος που φαίνεται στο βάθος, σε κοντινό...

_IGP3147%20forum.jpg