Φωτογραφία τοπίου

Απάντηση: Landscape Photography

από την Οία...

γιατί βγαίνει τόσο χάλια στην ποιότητα ως συννημένη?

Attachments

• santorini long panorama.jpg
    santorini long panorama.jpg
    29.8 KB · Views: 55
Re: Landscape Photography

δε μπορεις να την ανεβασεις σε λιγο μεγαλυτερη αναλυση?(δεν εχω εμπειρια απο πανοραμικες οποτε αν δε γινεται συγχωρα με!)

liako_editropical.jpg

φιλε etsap,μου αρεσει η προσεγγιση της φωτογραφιας σου,διοτι δεν το εχεις παρακανει με το κοντραστ και τον κορεσμο των χρωματων κτλ.

Επισης ο φωτισμος ειναι πολυ καλος.

3988489410_ac12bbd107_o.jpg

Κυριακή των εκλογών, 7:50 το πρωί, και ο ήλιος χτυπά την πλαγιά του Τόμαρου (ή Ολύτσικας) απέναντι από το εκλογικό μου τμήμα. Ευτυχώς ο δικαστικός αντιπρόσωπος πέραν του εκλογικού υλικού, είχε και τη μηχανή του. :p
Με τον Nikkor 180/2.8

φιλε etsap,μου αρεσει η προσεγγιση της φωτογραφιας σου,διοτι δεν το εχεις παρακανει με το κοντραστ και τον κορεσμο των χρωματων κτλ.

Επισης ο φωτισμος ειναι πολυ καλος.

Οτι πειραγμα εγινε, ηταν κατα τη μετατροπη απο .NEF σε .jpg με το ACR 4.3.1
Στο μυαλο μου υπηρχε αχνα καποια σκηνη απο το ... Jurassic Park την ωρα της ληψης (αβυσσος η ψυχη του ανθρωπου...)
H φωτο τραβηχτηκε στην Αιδηψο.

Last edited:
Re: Απάντηση: Landscape Photography

Aπο την προχθεσινή καταιγίδα.
Tamron SP90 και μετατροπή σε duotone στο ps.

DSCF2197_sepia2.jpg

πολυ ομορφη και καλλιτεχνικη,μπραβο-bye-

Μ'αρεσει και οπως διαγραφεται και το παγκακι σε αντιθεση με το λευκο κυμα που σκαει.Κατι τετοιες λεπτομερειες κανουν καποιες φωτογραφιες ακομη πιο ωραιες.

είμαι σίγουρος ότι ο Βασίλης πήγε για να βγάλει το παγκάκι και περίμενε να σκάσει το κύμα. και ίσως τράβηξε πολλές για να φέρει εδώ την καλύτερη.

δεν είναι όλα δείγματα της στιγμής. Πολλά σχεδιάζονται από πριν, σε κάποιες φορές γίνεται και reperage.

Re: Απάντηση: Landscape Photography

Απίστευτη φωτογραφία, απλά απίστευτη!

To καδράρισμα είναι το σημαντικότερο για μένα.
Δε νομίζω ότι τράβηξε πολλές να βρει την στιγμή, με φιλμ έμαθε να φωτογραφίζει...:grinning-smiley-043