Φωτογραφία τοπίου

Re: Landscape Photography

Να πω ότι είναι με την F3, φιλμ agfapan apx 100, πράσινο φίλτρο με τον 28/2,8.
Από το ταξιδι του περασμένου καλοκαιριού στη ΣΙκελία.

attachment.php

Καλοκαιράκι.

Eυγε.

Ενα λαθος εχεις κανει , το ξερεις ομως ετσι ? Πεστο μονος σου :D (οσον αφορα συνθεση)

Καλόοοο!

Κοίτα, το σανό αυτό τώρα έχει πάρει τη θέση του στην αποθήκη για να φτάσει στις αγελάδες το χειμώνα. Είναι παρούσες λοιπόν υπο μια έννοια :flipout::flipout::flipout:

Να πω ότι είναι με την F3, φιλμ agfapan apx 100, πράσινο φίλτρο με τον 28/2,8.
Από το ταξιδι του περασμένου καλοκαιριού στη ΣΙκελία.

Ηλία μου το συστήνεις το APX100 να το δοκιμάσω? Έχω βαρεθεί το Tmax όλη την ώρα και θέλω να δοκιμάσω και κανένα άλλο σε 35αρι (στα 120 παίζω με τα Ilford FP4, HP5 αυτην την εποχή) και έχω ακούσει καλά λόγια γιαυτό. Βγαίνει ακόμα με άλλη ονομασία και με ψήνει. Με τί το εμφανίζεις?

Ωραία με το πράσινο φίλτρο, σχεδον σαν IR έχει βγεί!

Ηλία μου το συστήνεις το APX100 να το δοκιμάσω? Έχω βαρεθεί το Tmax όλη την ώρα και θέλω να δοκιμάσω και κανένα άλλο σε 35αρι (στα 120 παίζω με τα Ilford FP4, HP5 αυτην την εποχή) και έχω ακούσει καλά λόγια γιαυτό. Βγαίνει ακόμα με άλλη ονομασία και με ψήνει. Με τί το εμφανίζεις?

Ωραία με το πράσινο φίλτρο, σχεδον σαν IR έχει βγεί!

Nαι να το δοκιμάσεις, είναι ωραίο φιλμ. Ο εμφανιστής rodinal επίσης της agfa κάνει καλή δουλειά.
Τα FP4/HP5 δε μου αρέσουν, πολύ σκληρό κοντράστ για τα δικά μου γούστα.

Nαι να το δοκιμάσεις, είναι ωραίο φιλμ. Ο εμφανιστής rodinal επίσης της agfa κάνει καλή δουλειά.
Τα FP4/HP5 δε μου αρέσουν, πολύ σκληρό κοντράστ για τα δικά μου γούστα.

Ηλία εσύ ανάμεσα σε TMAX 100 και σε DELTA 100 για φωτογράφηση φύσης (με καλό καιρό και με συννεφιά) ποιό θα προτιμούσες;

Ακόμη μία ΑΜ με agfa 100 και κίτρινο φίλτρο.

salina2_copy-1.jpg

Πάντως αυτό το ξύλο του κάγκελου στη μέση ηθελημένα το έβαλα αλλ´αδε νομίζω ότι λειτουργεί. Τί λέτε;

Γιατί, ωραία είναι όπως φεύγει. Λιγάκι χώρο προς τα δεξιά νομίζω θα ήθελε, να μην συμπιέζεται το μονοπατάκι όπως κάνει τη στροφή.

Αυτό που λές είχα στο μυαλό μου, να φωτογραφίσω βασικά το μονοπάτι και όχι το ξύλινο κάγκελο. Αλλά τελικά προς τα δεξιά δεν πήγαινε ούτε χιλιοστό αφού υπήρχαν ταράτσες , μπαλκόνια και κτίρια.
Για αυτό σκέφτηκα να βάλω στη μέση το ξύλο.

Ηλία χθες κάναμε μια πολύ ωραία βόλτα στις εκβολές του Αξιού, στα μυδάδικα. Έχει πολλά θέματα για φωτογράφηση όλες τις ώρες της μέρας, και ακόμη περισσότερο για ασπρόμαυρο. Πρόκειται για ένα περιβάλλον σπάνιο για το ελληνικό τοπίο. θα ανεβάσουμε φωτογραφίες, αλλά πιστεύω ότι είναι κάτι που πρέπει να το δεις από κοντά και να το φωτογραφίσεις... και σε Α/Μ (και σε μεσαίο φορμά βεβαίως).

Τι καλά που θα ταν να μπορούσα να έρθω και εγώ,
πραγματικά θα το θελα. Ανεβάστε φωτογραφίες να το δω το μέρος γιατί δεν το ξέρω καθόλου.

Ψαρότοπος και ενίοτε σκουπιδότοπος στις παρυφές της Θεσσαλονίκης είναι, φτάνει μέχρι το δέλτα του Αξιού. Θα τα ανεβάσουμε συγκεντρωμένα κάπου...

Είχαμε ανεβάσει και παλαιότερα, εάν θυμάσαι, μετά την πίτα του 2008.

Last edited: