Απάντηση: Re: Απάντηση: Φωτογραφιες Απο Χιονια (2008)
Συμφωνούμε απόλυτα Βλάση.
Με το που βγήκα έξω λέω οπωσδήποτε πρέπει να πάρω μαζί την μηχανή να δω τι βγάζει. Έβαλα τον μικρό φακό πάνω που έχει καλύτερα φωτεινά, πιο ελαφρύς κιόλας για να μην πέσω από τα χιόνια κ τους πάγους κ τράβαγα συνέχεια...πάνω από 40 φωτό έβγαλα...:BDGBGDB55:
Μιχάλη (και χρόνια πολλά) και μόνο για τη χαρά να πάρεις τη μηχανή μαζί σου και να βγάλεις τόσες ωραίες φωτογραφίες άξιζε η αγορά της νομίζω. Φαντάζομαι ότι συμφωνείς.
Πληροφοριακά οι φωτογραφίες που ο ήλιος χτυπά έντονα πάνω στα χιόνια είναι πολύ δύσκολες. Ακόμη πιο δύσκολες όταν υπάρχει και θέμα μέσα στη σκιά. Το γεγονός ότι στην ίδια φωτογραφία υπάρχει λεπτομέρεια και στα φωτεινά και στη σκιά είναι αυτό που ξεχωρίζει μια DSLR από μια κόμπακτ (λόγω περιορισμένου δυναμικού εύρους οι κόμπακτ θάβουν τα σκιερά). Και βλέπω ότι η δική μου (εννοείς την δική μου(pentax)?) μηχανή κάνει πολύ καλή φωτομέτρηση και επίσης έχει μεγάλη δυναμική περιοχή.
Συμφωνούμε απόλυτα Βλάση.
Με το που βγήκα έξω λέω οπωσδήποτε πρέπει να πάρω μαζί την μηχανή να δω τι βγάζει. Έβαλα τον μικρό φακό πάνω που έχει καλύτερα φωτεινά, πιο ελαφρύς κιόλας για να μην πέσω από τα χιόνια κ τους πάγους κ τράβαγα συνέχεια...πάνω από 40 φωτό έβγαλα...:BDGBGDB55: