Φωτογραφιες απο φωτογραφικη βολτα avclub : 27 May 2010

3. Ελπίζω την άλλη φορά να υπάρχουν περισσότερεσ μηχανέσ CANON στην παρέα, διότι ακόμη και σε συντάντηση του club των nikonians στην Ελλάδα βλέπεισ λιγότερο ποσοστό μηχανών τησ ΝΙΚΟΝ.

Την επομενη φορα θα ερθω με την oλυ μου, να εχει ποικιλια:)

1 film ilford delta 100 και 1 fujichrome reala και 1 velvia =34 στάσεις (το velvia δεν το τελείωσα ακόμα)

Δυστυχώς η έκθεση είναι οριακά αποδεκτή σε μερικές. Για να δούμε και το velvia

3. Ελπίζω την άλλη φορά να υπάρχουν περισσότερεσ μηχανέσ CANON στην παρέα, διότι ακόμη και σε συντάντηση του club των nikonians στην Ελλάδα βλέπεισ λιγότερο ποσοστό μηχανών τησ ΝΙΚΟΝ.
.

Νομιζω, κατι ειχε αναφερει ο Γρηγορης παραπανω, οτι η συναντηση ηταν καθαρα ερασιτεχνικη... εξ ου και ο αναλογος εξοπλισμος...:award:

Νομιζω, κατι ειχε αναφερει ο Γρηγορης παραπανω, οτι η συναντηση ηταν καθαρα ερασιτεχνικη... εξ ου και ο αναλογος εξοπλισμος...:award:

Τι ερασιτεχνικη ρε σεις ?

Αν δεν υπηρχε και ο Ηλιας που ηρθε με την ...τσεπη του γεματη θα μιλουσαμε για συναντηση φωτογραφων πρακτορειου.

Εγω δηλαδη, που τραβαω καμμια 300ρια στην καθισια, ειμαι πολυ πισω ακομη...:smash:

ομοιοπαθης ειμαι κι εγω... μην νοιωθεις μονος...:music-smiley-005:

Τι ερασιτεχνικη ρε σεις ?

Αν δεν υπηρχε και ο Ηλιας που ηρθε με την ...τσεπη του γεματη θα μιλουσαμε για συναντηση φωτογραφων πρακτορειου.

έπρεπε να δεις πώς μας κοιτούσαν στην είσοδο όταν λέγαμε ότι είμαστε ερασιτέχνες. Ειδικά τον Polleni με τα δυο σώματα και μια τσάντα 50Χ40Χ30 εκ γεμάτη και μισάνοιχτη.... τον πίστεψαν.

Λοιπόν ελείψει της Pen , κυκλοφορούσα με την TZ7 χαλαρός, μαθαίνοντας τα χούγια της (ναι κι οι μικρές αυτόματες έχουν), και παρά τα "θηρία" που ήταν γύρω-γύρω δεν κομπλεξαριστήκαμε καθόλου. Βασικός παράγων οι καταπληκτικοί άνθρωποι - όπως καταλαβαίνετε περάσαμε πολύ καλά, κι αν ζηλεύετε καλά κάνετε - την επόμενη φορά να είμαστε όλοι !!!

Χρειαζεσαι ιδιαιτερη προσκληση ? Τοσον καιρο το λεμε.

Αν και αυτην την φορα μονον εναν ειχαμε που δεν ηταν σφοδρα φωτογραφος (τον Φωτη) αλλα βεβαια υπηρετει την εικονα και τον κινηματογραφο πολλαπλως οποτε δεν λογιζεται για ασχετος.

Ετσι ευχομαι και εγω....αλλα η γνωση λεει οτι τα ασχημα ποτε δεν τελειωνουν. Απλα πρεπει να μαθουμε να ζουμε με αυτα.

Απάντηση: Re: Φωτογραφιες απο φωτογραφικη βολτα avclub : 27 May 2010

Οχι ρε δεν ειναι .

Αφηστε τα τα off topic ..

Βαλτε καμια φωτογραφια.
:D

Πάντα καλά Νάθ...
Νά' ναι όλα πρόσκαιρα!

DSC_2723.JPG

Δγή εξετελέσθη!